Mäng Restoran52: iga teine pearoog tasuta

Möödunud nädalal algas esmakordse projektina Eestis mäng Restoran52, mis annab projektis osalevates restoranides kõikidele kaardipaki ostnutele tasuta teise pearoa. 175 krooni maksva kaardipaki soetamisel on võimalik kokku hoida kuni 10 552 krooni.

Aktiivsete Eesti noorte initsiatiivil on valminud kaardipakk, mille kaardid kujutavad endast 52 erinevat restorani üle Eesti – 34 Tallinnast, kaks Mäost, 10 Tartust ja kuus Pärnust. Iga kaart tähistab ühte restorani ning restorani kaardi esitamisel saab kuni mängu lõpuni (14.11.2011) vastavas restoranis tasuta teise pearoa. 

„Meie eesmärk on tutvustada Eesti elanikkonnale kohalikul turul olevaid restorane ja suunata kohalik klientuur avastama uusi maitsed, pakkudes neile sealjuures märkimisväärset soodustust," ütles Restoran52 projektijuht Jegor Mitrofanski.

Tema sõnul on Restoran52 projekti näol tegemist esimese omanäolise projektiga, kus 52 restorani üle Eesti on hakanud mängima ühise meeskonnana ja kutsuvad mängust osa võtma kõiki! „Mängule on seatud ka väga lihtsad reeglid ehk kaartide kasutamise tingimused, mis on kirjas nii paki esimesel kaardil kui ka projekti kodulehel. Samuti leiab Restoran52 kodulehel nimekirja osalevatest restoranidest,“ lisas Mitrofanski.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara