Neljandik veebikülastusi läheb Facebooki arvele

Möödunud nädalal langes neljandik ameeriklaste registreeritud veebikülastusi Facebooki arvele, aasta tagasi oli vastav näitaja vaid 16,7%.

See näitab, et sotsiaalne võrgustik Facebook jätkab kasvamist, vahendas cybersecurity.ru monitooringufirmat Hitwise. Uuringust nähtus, et aastaga kasvas Facebooki infokäive 60% ja iga kümnes ameeriklane läks teistele veebilehtedele Facebookist. Võrdluseks, Google'il on vastav näitaja vaid 7%.

Facebookis vaadatakse erinevaid veebikülgi ligi neli korda rohkem, kui YouTube'is ja viis korda rohkem, kui Google'is. Facebook juhib ka ajas, mida veebikasutajad selles keskkonnas veedavad. Septembris olid ameeriklased Facebookis 41,1 mln minutit ja Google'is 39,8 mln minutit, kus käivet vedasid Gmaili ja YouTube'i projektid.

Hitwise märkis, et Facebook kujutab endast Google'ile üha suuremat ohtu, kuna veebikasutajad kolivad lihtsalt sinna, hüljates varasemad eelistused. Kabelimatsu võib Google'ile panna see, kui Facebook avatakse reklaamile ja seal valmivad väikestele ning keskmise suurusega ettevõtetele mõeldud ärirakendused

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Anne Oja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara