Retseptivõistlus: ahjupraad

Koostisosad:

Vaja läheb seakaelakarbonaadi kuskil 600g, porgandit, seeni (shampinjone) sibulat, paprikat, musta leiba.

Valmistamine:

Sealiha viiluta ära, maitsestad endale sobivate maitseainetega või lihtsalt soola ja pipraga. Paneeri jahuga ja pruunista pannil korra ühelt poolt ja siis korra teiselt poolt.
Siis võta ahjuvorm ja lao sealiha, seened, porgandid ja sibulad kihiti ning vala üle praeleemega, pudistades sinna hulka ka neli viilu musta leiba ning pane ahju hauduma. Mida kauem toit haudub, seda parem see on, arvestada võiks kahe-kolme tunniga. 
Ahjuvorm peaks olema pealt kaetud, kas siis fooliumi või kaanega. Ahjust välja võttes puistata peale kaks purustatud küüslauguküünt. Eraldi keeta kõrvale kartulid.

Ja suus sulav ahjupraad ongi valmis:)

Retsepti autor: Mirjam Kaunissaar


 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara