Eesti stiilseimad on Tiina Talumees ja Þenja Fokin 

Eilsel ajakirja Anne & Stiil galaüritusel restoranis Gloria pärjati Eesti andekaimateks ja stiilseimateks moekunstnik Tiina Talumees ning telestilist Þenja Fokin. Samuti selgusid Anne & Stiili Ilulemmik 2010 võitjad ehk aasta parimad ilutooted, mille kvaliteet ja usaldusväärsus nad teistest kõrgemale seab.

“Südantsoojendav oli nii mitmelt galakülaliselt kuulda, et eilne pidu oli nende arvates selle aasta üks glamuursemaid ja õnnestunumaid üritusi,” ütles ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Merle Liivak. “Oleme pannud märgi maha ja näeme seda kui ilusa traditsiooni algust.”

Kuidas tundsid end värsked tiitliomanikud? “Olen väga tänulik tunnustuse eest! Tuleb välja, et ajan vist õiget asja!” rõkkas Þenja Fokin. “Ma võrdleks seda tunnet sünnipäevaga: kõik õnnitlevad sind, aga sa ei saagi täpselt aru, mille eest,” muigas Tiina Talumees.

 “Stiil ei ole kindlasti trend, mida sa poeakendel mannekeenide seljas näed. Stiil kiirgub sinu seest, on sinu sisemuse peegeldus,” kirjeldas Tiina Talumees stiilsust. “Tuleb kuulata oma sisemist häält, see on alati kõige õigem! Samuti julgeda unistada suurelt, liikuda ning areneda selles suunas, kus sinu töö on ka hobi ja suurim kirg, ” jagas Fokin annete avastamise ja arendamise retsepti. 

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara