Eesti stiilseimad on Tiina Talumees ja Ženja Fokin 

Eilsel ajakirja Anne & Stiil galaüritusel restoranis Gloria pärjati Eesti andekaimateks ja stiilseimateks moekunstnik Tiina Talumees ning telestilist Ženja Fokin. Samuti selgusid Anne & Stiili Ilulemmik 2010 võitjad ehk aasta parimad ilutooted, mille kvaliteet ja usaldusväärsus nad teistest kõrgemale seab.

“Südantsoojendav oli nii mitmelt galakülaliselt kuulda, et eilne pidu oli nende arvates selle aasta üks glamuursemaid ja õnnestunumaid üritusi,” ütles ajakirja Anne & Stiil peatoimetaja Merle Liivak. “Oleme pannud märgi maha ja näeme seda kui ilusa traditsiooni algust.”

Kuidas tundsid end värsked tiitliomanikud? “Olen väga tänulik tunnustuse eest! Tuleb välja, et ajan vist õiget asja!” rõkkas Ženja Fokin. “Ma võrdleks seda tunnet sünnipäevaga: kõik õnnitlevad sind, aga sa ei saagi täpselt aru, mille eest,” muigas Tiina Talumees.

 “Stiil ei ole kindlasti trend, mida sa poeakendel mannekeenide seljas näed. Stiil kiirgub sinu seest, on sinu sisemuse peegeldus,” kirjeldas Tiina Talumees stiilsust. “Tuleb kuulata oma sisemist häält, see on alati kõige õigem! Samuti julgeda unistada suurelt, liikuda ning areneda selles suunas, kus sinu töö on ka hobi ja suurim kirg, ” jagas Fokin annete avastamise ja arendamise retsepti. 

 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

KAAMOS GROUP otsib BÜROOJUHTI

Kaamos Group OÜ

27. jaanuar 2019

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara