Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 29. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Retseptivõistlus: valge hõõgvein piparkoogi grissiinidega

Sega ½ klaasi vett, 1 apelsini rõngad, nelki, 100 g suhkrut, 3 kaneelikoore tükki, lase keema ja kurna. lisa 1 pudel valget veini ja pisut konjakit.

Juurde paku piparkoogigrissiine. Vooli piparkoogitainast võimalikult peenikesed pulgad ja küpseta ahjus. Keele viivad alla, kui sinihallitusjuustu kastmega neid süüa.

Retsepti autor: Piret Paabusk

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700