Retseptivõistlus: kahe juustu saiad

Antud kogusest saab 16 saia.

Vaja läheb:

8 viilu röstsaia
tomati-basiiliku merevaiku
200g brie juustu
100g sinihallitusjuustu
väike purk konservvirsikut
kaunistamiseks basiiliku lehti

Valmistamine:

1) Lõika röstsaia viilud pooleks ja lõika ära ääred.
2) Määri saiale õhuke kiht merevaiku.
3) Aseta saiale juustud ja pane ahju 225 kraadi juures umbes 5 minutiks.
4) Lõika peale viil virsikut ja kindlasti pane peale paar lehte basiilikut, mis on imehea lõpptulemuse saavutamiseks väga vajalikud :)
5) Serveeri soojalt!

Retsepti autor: Maarja Viisileht

 


 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Eesti Vabaõhumuuseum – ajal on lugu!

Rocca al Mares, Tallinna kesklinnast kõigest 15-minutilise sõidu kaugusel asub imeline paik – Eesti Vabaõhumuuseum. Ürituste korraldamiseks leiab siit erinevaid peo- ja seminariruume, kauni looduskeskkonna ning meeliülendavad maitseelamused.

V nagu vesi ja vaba aeg – V Spaa- ja Konverentsihotellis

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara