Retseptivõistlus: täidetud seakaelakarbonaad

Vaja läheb:

1,5kg sea kaelakarbonaadi
150g suitsupeekonit
100g juustu
1 sibul
3spl kanget sinepit
6spl majoneesi
maitsestamiseks soola ja pipart

Valmistamine:

1. Lõika liha nii, et sellest moodustuks lapik umbes 1,5-2 cm paksune ristkülik.

2. Kui liha lahti lõigatud, maitsesta see soola-pipraga, määri peale sinep ning jäta vähemalt paariks tunniks kuni üleöö külma maitsestuma.

3. Järgmisena laota kõrvuti peekoniviilud ja nende peale juust ja sibul.

4. Pane liha rulli tagasi ja kinnita hambatikkudega. 

5. Kata liha mõlemalt poolt ühtlaselt majoneesiga ja pane küpsetuskotti.       

6. Küpseta liha 180 kraadi juures umbes 1,5 h.

 Retsepti autor: Maarja Viisileht.

 

 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kopra talu – peopaik Mulgimaa ürgses looduses

Turismistaluna hakkas Kopra talu tegutsema 2000. aasta sügisel. Praeguseks on sellest kujunenud populaarne seminaride, konverentside, suvepäevade ja peoürituste pidamise paik. Kopra talu asub Viljandist 22 kilomeetri kaugusel Tuhalaane külas ning on ümbritsetud ürgmetsadest, soodest ja järvedest.

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

  • Juunis
    17%
    17%
  • Juulis
    83%
    83%
  • Augustis
    0%
    0%
  • Ei puhkagi suvel
    0%
    0%
  • Muu
    0%
    0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine