Retseptivõistlus: täidetud seakaelakarbonaad

Vaja läheb:

1,5kg sea kaelakarbonaadi
150g suitsupeekonit
100g juustu
1 sibul
3spl kanget sinepit
6spl majoneesi
maitsestamiseks soola ja pipart

Valmistamine:

1. Lõika liha nii, et sellest moodustuks lapik umbes 1,5-2 cm paksune ristkülik.

2. Kui liha lahti lõigatud, maitsesta see soola-pipraga, määri peale sinep ning jäta vähemalt paariks tunniks kuni üleöö külma maitsestuma.

3. Järgmisena laota kõrvuti peekoniviilud ja nende peale juust ja sibul.

4. Pane liha rulli tagasi ja kinnita hambatikkudega. 

5. Kata liha mõlemalt poolt ühtlaselt majoneesiga ja pane küpsetuskotti.       

6. Küpseta liha 180 kraadi juures umbes 1,5 h.

 Retsepti autor: Maarja Viisileht.

 

 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

  • Juunis
    17%
    17%
  • Juulis
    83%
    83%
  • Augustis
    0%
    0%
  • Ei puhkagi suvel
    0%
    0%
  • Muu
    0%
    0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine