Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 30. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Retseptivõistlus: täidetud seakaelakarbonaad

Vaja läheb:

1,5kg sea kaelakarbonaadi

150g suitsupeekonit

100g juustu

1 sibul

3spl kanget sinepit

6spl majoneesi

maitsestamiseks soola ja pipart

Valmistamine:

1. Lõika liha nii, et sellest moodustuks lapik umbes 1,5-2 cm paksune ristkülik.

2. Kui liha lahti lõigatud, maitsesta see soola-pipraga, määri peale sinep ning jäta vähemalt paariks tunniks kuni üleöö külma maitsestuma.

3. Järgmisena laota kõrvuti peekoniviilud ja nende peale juust ja sibul.

4. Pane liha rulli tagasi ja kinnita hambatikkudega. 

5. Kata liha mõlemalt poolt ühtlaselt majoneesiga ja pane küpsetuskotti.       

6. Küpseta liha 180 kraadi juures umbes 1,5 h.

 Retsepti autor: Maarja Viisileht.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700