Retseptivõistlus: täidetud seakaelakarbonaad

Vaja läheb:

1,5kg sea kaelakarbonaadi
150g suitsupeekonit
100g juustu
1 sibul
3spl kanget sinepit
6spl majoneesi
maitsestamiseks soola ja pipart

Valmistamine:

1. Lõika liha nii, et sellest moodustuks lapik umbes 1,5-2 cm paksune ristkülik.

2. Kui liha lahti lõigatud, maitsesta see soola-pipraga, määri peale sinep ning jäta vähemalt paariks tunniks kuni üleöö külma maitsestuma.

3. Järgmisena laota kõrvuti peekoniviilud ja nende peale juust ja sibul.

4. Pane liha rulli tagasi ja kinnita hambatikkudega. 

5. Kata liha mõlemalt poolt ühtlaselt majoneesiga ja pane küpsetuskotti.       

6. Küpseta liha 180 kraadi juures umbes 1,5 h.

 Retsepti autor: Maarja Viisileht.

 

 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara