Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 1. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Retseptivõistlus: lihtne šokolaadikook

Vaja läheb:

100g tumedat šokolaadi

100g piimašokolaadi

200g võid

4 muna

1,5dl suhkrut

2,5dl jahu

2tl soola

Serveerimiseks on kasutatud vaniljejäätist, punaseid sõstraid ja kookose laaste

Valmistamine:

1. Sulata või ja pane sisse šokolaad. Sega kuni saad ühtlase segu. Lase natuke jahtuda.

2. Vahusta munad suhkruga ja lisa šokolaadisegule.

3. Sega omavahel sool ja jahu ning seejärel sega kõik koostisained ühtlaseks massiks.

4. Küpseta 200 kraadi juures ahju alumises osas 14-15 minutit.

5. Serveeri soojalt koos jäätisega või pane ööseks külma- nii on koogil tugevam maitse.

Retsepti autor: Maarja Viisileht

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700