PP: Turvaline muusikaelamus

Lavastus “Helisev muusika” on kindla peale minek – seda emotsiooni, mida sealt saada loodad, sa ka saad. Mina lootsin klassikalist õnneliku lõpuga magusat muusikali ning selline see oligi. Lahutas meelt ja tõstis tuju.

Vahel on päris hea meel, kui satud vaatama midagi nii turvaliselt head. Et ei peagi väga pead vaevama, mis asi see õieti on, mida sulle vaadata pakutakse, vaid oskad oma ootusi tegelikkusega vastavusse sättida.
Just “turvaline” on õige märksõna “Heliseva muusika” kohta. Ei ole seal mingeid ekstreemsusi, etendus on servast servani ilusat ja armsat muusikat täis ning emotsionaalselt häirivaid kohti seal lihtsalt ei ole.
Kes enda jaoks muusikali­þanri just suisa ei välista, võiks seda etendust kasutada teraapilise meeleoluparandajana. Kui ikka kolm pikka tundi veeta järjest keskkonnas, mis sulle nii meloodilises kui ka süþee kulgemise mõttes positiivseid signaale saadab, siis hakkab see tasapisi mõjuma.
Muidugi tasub ennast juba varakult helgesse meeleolusse häälestada ja hingeuksed valla teha, sest tõsi ta on – þanrile omast magusust on seal omajagu.
“Helisev muusika” on nagu ilus muinasjutt lastejuttude kullavaramust: hea pääseb võidule ja teeb imesid, elumured kaovad teelt ning kõik laheneb. Et see kõik juba varasemast tuttav on, ei sega. Kui ikka on kommisöömise päev, siis söön ja

“Helisev muusika”
7/10
Esietendus 27. novembril
kl 19 Vanemuise teatri suures majas

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Mari Hiiemäe

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara