Retseptivõistlus: piparkoogimaitseline jõulukook

Vaja läheb:1,5 l purustatud kõrvitsat5 suurt muna2 kl suhkrut2 tl piparkoogi maitseainet (võib ka veidi rohkem)5 kl jahuvaniljet1 peotäis rosinaid400 gr sulatatud võid1 tl peenikest meresoola2 tl küpsetuspulbrit1 tl soodat


Valmistamine: munad vahustada suhkru ja soolaga. Lisada vanilje. Lisada sulatatud või. Nüüd segada purustatud kõrvits, munasegu,rosinad, jahu milles on kupsetuspulber ja sooda kokku. Lisada piparkoogimaitseaine. Taigen peab saama mõnusalt paks, kui vaja peaks lisama jahu.
Küpsetada 180 kraadi juures 50-60 minutit. Koogi küpsust saab proovida tikuga.
Serveerida jahtunult vaniljekastmega.

Retsepti autor: Merle Laidro
 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara