Retseptivõistlus: piparkoogimaitseline jõulukook

Vaja läheb:1,5 l purustatud kõrvitsat5 suurt muna2 kl suhkrut2 tl piparkoogi maitseainet (võib ka veidi rohkem)5 kl jahuvaniljet1 peotäis rosinaid400 gr sulatatud võid1 tl peenikest meresoola2 tl küpsetuspulbrit1 tl soodat


Valmistamine: munad vahustada suhkru ja soolaga. Lisada vanilje. Lisada sulatatud või. Nüüd segada purustatud kõrvits, munasegu,rosinad, jahu milles on kupsetuspulber ja sooda kokku. Lisada piparkoogimaitseaine. Taigen peab saama mõnusalt paks, kui vaja peaks lisama jahu.
Küpsetada 180 kraadi juures 50-60 minutit. Koogi küpsust saab proovida tikuga.
Serveerida jahtunult vaniljekastmega.

Retsepti autor: Merle Laidro
 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara