Retseptivõistlus: ahjuõuna maius

Koostisained:

4 suurt õuna
4 spl mett
4 spl pähkleid
4 spl rosinaid
200gr piparkooke
200gr vahukoort
6 spl suhkrut
pisut kaneeli
4spl jõhvikaid

Valmistamine:

Vahusta koor 4 spl suhkruga, purusta piparkoogid tükkideks, aseta madalatesse pokaalidesse kihiti piparkoogipuru, vahukoor, uuesti puru ja tükid ning siis koor, viimaseks kihiks peaks jääma  koor. Pane magustoit külmikusse jahtuma, kuni lauale andmiseni.

Lõika õun pealt koonusekujuliselt lahti, et tekiks lai avaus, mis keskele kitsamaks läheb, täida õun pähkli-rosina seguga ja kalla kõige lõpuks üle meega. Küpseta 180kraadises ahjus ca 20 minutit, kuni õun on kenasti pehme.
Purusta jõhvikad 2spl suhkruga ja lisa veidi kuuma vett, liiguta, kuni suhkur on sulanud ja lisa kaneel.
Serveerimisel, võta külmikust kausikesed kihilise magusaga ja aseta magusa keskele ettevaatlikult veel soe küpseõun ja vala sellele pisut jõhvikakastet.

Retsepti autor: Eveli.

 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Eesti Vabaõhumuuseum – ajal on lugu!

Rocca al Mares, Tallinna kesklinnast kõigest 15-minutilise sõidu kaugusel asub imeline paik – Eesti Vabaõhumuuseum. Ürituste korraldamiseks leiab siit erinevaid peo- ja seminariruume, kauni looduskeskkonna ning meeliülendavad maitseelamused.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara