Retseptivõistlus: jõuluime 

Koostisained:

1dl vahukoort
20gr suhkurdatud ingverit
20gr apelsinisukaati
20gr röstimata mandlilaaste
180gr valget šokolaadi
Glasuurimiseks 200gr valget šokolaadi ja 0,5tl piparkoogi maitseainet.

Valmistamine:
1. Sega vahukoor ja alkohol ( ja lisandid) potis, kuumuta. Võta pliidilt ära.

2. Pane vedelikku šokolaad tükid ja sega ühtlaseks massiks. Jahuta.

3.Hoia šokolaadi jahedas, aga mitte külmutuskapis, kuni mass on piisavalt tahenenud, et saab vormida massist pallikesi.

5.Vormi massist kuulid (suurus on maitseasi)

6.Sulata iga retsepti kohta ca 200gr valget šokolaadi ettevaatlikult veevannil, lisa piparkoogi maitseaine. Temperatuur ei peaks tõusma üle 50 kraadi.

7.Kasta kuulid vedelasse šokolaadi ja pane küpsetuspaberile tahenema, raputa peale soovi korral pisut jämeda jahvatusega kaneeli.

8.Aseta maiustused jahedasse tahenema.

Retsepti autor: Eveli.


 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

  • Juunis
    17%
    17%
  • Juulis
    83%
    83%
  • Augustis
    0%
    0%
  • Ei puhkagi suvel
    0%
    0%
  • Muu
    0%
    0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine