Retseptivõistlus: jõulukreft (isside maiuspala)

Koostisained:

100gr maitsestamata toorjuustu (mascarpone)
3spl valget viina
¼ tl valget pipart
200gr valget ðokolaadi
Glasuurimiseks 200gr valget ðokolaadi.

Valmistamine:
1. Sega toorjuust ja alkohol ja pipar kausis.(kui soovid vähem õhkama panevaid, siis vähenda pipara kogust.)

2. Sulata ðokolaaditükid vesivannil ja sega ettevaatlikult toorjuustumassi hulka, kuni saad ühtlase massiks.

3.Hoia massi jahedas, kuni mass on piisavalt tahenenud, et saab vormida massist pallikesi, see segu jääb vedelam ja kipub kleepuma käte külge, kuid on seda vaeva väärt!

5.Vormi massist kuulid (suurus on maitseasi) ja pane külmikusse vähemalt tunniks tahenema.

6.Sulata iga retsepti kohta ca 200gr valget ðokolaadi ettevaatlikult veevannil. Temperatuur ei peaks tõusma üle 50 kraadi. Kasta kuulid vedelasse ðokolaadi ja pane küpsetuspaberile tahenema.

7.Aseta maiustused jahedasse tahenema.

Retsepti autor: Eveli.


 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara