Retseptivõistlus: jõululaps

Koostisained:

1dl vahukoort
20gr kookoshelbeid
60gr kuivatatud maasikaid (või kirsse või jõhvikaid)
200gr valget šokolaadi
Glasuurimiseks 200gr valget šokolaadi ja 50gr kuivatatud marju, samad, mis panid eelnevalt segusse.

Valmistamine:
1. Sega vahukoor ja kookoshelbed ja maasikad potis, kuumuta. Võta pliidilt ära.

2. Pane vedelikku šokolaadi tükid ja sega ühtlaseks massiks. Jahuta.

3.Hoia šokolaadi jahedas, kuni mass on piisavalt tahenenud, et saab vormida massist pallikesi.

5.Vormi massist kuulid (suurus on maitseasi)

6.Sulata iga retsepti kohta ca 200gr valget šokolaadi ettevaatlikult veevannil. Temperatuur ei peaks tõusma üle 50 kraadi.

7.Haki alles jäetud 40gr marju peeneks, kasta kuulid vedelasse šokolaadi ja pane küpsetuspaberile tahenema, raputa 3-4 killukest punast marja kaunistuseks igale trühvlile.

8.Aseta maiustused jahedasse tahenema.

Retsepti autor: Eveli.

 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara