Retseptivõistlus: kanafilee päiksekuivatatud tomatitega, kirjuriisi ja sulatatud juustukastmega

Koostis:

2 suuremat kanafileed
150gr mozzarella juustu
50gr feta juustu
75gr päikesekuivatatud tomateid
25gr musti kivideta oliive
tüümiani (värsket)
50gr riivitud parmesani
1 spl palsamiäädikat
soola

Lõika kanafileed taskuteks, maitsesta seest soolaga,
Haki juustud  ja sega juurde kokku tomatite ja oliividega ja lisa segule  suplilusikatäis palsamiäädikat. Riputa peale tüümiani. Sulge fileed puutikkudega, raputa peale soola ja küpseta 180°C ahjus 30 min. Riputa peale parmesan ja küpseta veel 10 min.

Kirju-riis

100gr riisi
1 punane paprika
1 vars porrut
2spl oliivõli
Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Prae oils paprika ja porru kergelt läbi, lisa riis ja kuumuta veel mõni aeg, kuni maitsed on segunenud.

Tomatine juustukaste
2 suurt tomatit
2 küüslaguküünt
0,5 sibulat
1 karp merevaiku
2 spl õli
soola, pipart
pisut värsket basiilikut

Vala õli pannile, ja prae selles hakitud sibul ja küüslauk, lisa tukeldatud tomat ja ja merevaik, soolaga tasub olla ettevaatlik, merevaik on isegi soolane.

Kui pannil olev on keema läinud, lisa merevaik ja kui see ära on sulanud, lisa natuke värsket basiilikut.

Salat prae juurde
1 paprika
1 värske kurk
2 tomatit
1 jääsalat (peasalat)
soovi korral ka üks sibul
1spl oliivõli
Lõika ained ribadeks ja aseta kaussi ja vahetult enne serveerimist vala peale pisut oliivõli. Soovi korral lisa soola ja pipart, aga mina eelistan puhtaid maitseid.

 Retsepti autor: Eveli.

 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Eesti Vabaõhumuuseum – ajal on lugu!

Rocca al Mares, Tallinna kesklinnast kõigest 15-minutilise sõidu kaugusel asub imeline paik – Eesti Vabaõhumuuseum. Ürituste korraldamiseks leiab siit erinevaid peo- ja seminariruume, kauni looduskeskkonna ning meeliülendavad maitseelamused.

Sündmused Lennusadamas on kordumatud

Suur sündmus väärib olenemata külaliste arvust suure algustähega peopaika. Üheks selliseks on kahtlemata Lennusadam koos vesilennukite angaariga, mis rajati sada aastat tagasi Vene tsaar Nikolai II korraldusel, osana Peeter Suure merekindlusest. Ainulaadne arhitektuuripärl on Paksu Margareeta kõrval teiseks koduks Eesti Meremuuseumile.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara