Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 13. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Retseptivõistlus: klassikalised valged trühvlid

Koostisained:

1dl vahukoort

3spl heledat rummi

200gr valget šokolaadi

Glasuurimiseks 200gr valget šokolaadi.

Valmistamine:

1. Sega vahukoor ja alkohol ( ja/või lisandid) potis, kuumuta. Võta pliidilt ära.

2. Pane vedelikku šokolaaditükid ja sega ühtlaseks massiks. Jahuta.

3.Hoia šokolaadi jahedas, aga mitte külmutuskapis, kuni mass on piisavalt tahenenud, nii et saab vormida massist pallikesi.

5.Vormi massist kuulid (suurus on maitseasi).

6.Sulata iga retsepti kohta ca 200gr valget šokolaadi ettevaatlikult veevannil. Temperatuur ei peaks tõusma üle 50 kraadi. Kasta kuulid vedelasse šokolaadi ja pane küpsetuspaberile tahenema. Aseta maiustused jahedasse tahenema.

Retsepti autor: Eveli.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700