Retseptivõistlus: traditsiooniline jõulupraad uues kuues

Koostisained:

2 kg tükk kaelakarbonaadi
150gr kuivatatud musta ploomi
2-3 tk porgandit
1-2 sibulat
4-5 küüsaugu küünt
sinep
sool
pipar
2 kg kartuleid

Valmistamine: Hõõru liha soola ja pipraga ning lase paar tundi seista. Võta fileerimisnuga (pikk, kitsas nuga ja lükka ettevaatlikult piki liha, liha keskelt – tekib avaus. Saadud avausse suru poolitatud porgandid, viilutatud sibulad, poolitatud küüslaugu küüned, sellesse tükki peaks saama teha kaks pikilõiget)
Määri praad pealt sinepiga ja pane, koos vähese veega pannile (võid kasutada ka küpestuskotti).
 Küpseta 180kraadises ahjus 1,5 tundi, siis vähenda ahju temperatuuri 150 kraadini. Küpseta seni, kuni liha sisetemperatuur on 72°. Kasta aeg-ajalt praeleemega, et liha ei kuivaks. Tekkinud praeleent kasuta kastmena.
Kui liha valmimiseni on jäänud tund, lisa ahjupannile maitsestatud kartulid.
Serveeri hapukapsa ja pohlasalatiga. 

 Retsepti autor: Eveli.

 

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara