Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 17. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Retseptivõistluse võitjad selgunud

Sekretar.ee jõulu­retseptide konkursil valiti parimad välja kolmes kategoorias: eel­roog, praad ja magustoit.

Konkursile retsepti saatmisel oli vajalik ära märkida toidu koostisained ja kirja panna valmistamisõpetus. Iga kategooria parimad retseptid ja nende autorid, kes võitsid ajakirja Imeline Teadus aastatellimuse, selgusid lugejahäälte põhjal.

Parima eelroa vääriliseks tunnistasid sekretar.ee lugejad Piret Paabuski valge hõõgveini ja piparkoogitainast grissin’ite retsepti, parima jõuluprae retseptiks valiti Mirjam Kaunissaareahjupraad ja meeldivaimaks magustoiduks Maarja Viisilehelihtne šokolaadikook.

Soovime võitjatele palju õnne!

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700