Eesti lennujaamu kasutas mullu 1,4 miljonit reisijat

Lennuameti statistika kohaselt kasvas 2010. aastal varasemaga võrreldes Eesti lennujaamu läbinud reisijate hulk, kuid langes ligi poole võrra kaubavedude maht, vahendab ERR.

Kokku kasutas Eesti lennujaamu mullu 1 449 037 reisijat, mis on 55 409 võrra enam kui 2009. aastal. Tallinna leenujaama läbis möödunud aastal 1,38 miljonit reisijat, Tartu lennujaama 23 504, Kuressaare lennujaama 19 702, Kärdla lennujaama 10 551, Pärnu lennujaama 5184, Ruhnu lennujaama 3086 ja Kihnu lennujaama 2215 reisijat.

Kaupu veeti lennuameti andmeil läbi Eesti lennujaamade möödunud aastal 11 145 tonni, aasta varem oli see näitaja 20 198 tonni. Lisaks veeti läbi Eesti lennujaamade möödunud aastal 996,4 tonni ulatuses postisaadetisi. Valdavalt käis ka postivedu läbi Tallinna lennujaama - 987 tonni. Aasta varem veeti läbi Eesti lennuposti 940 tonni.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara