Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 20. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eurokommunikatsioon tõi aasta suhtekorraldaja tiitli

Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) omistas Aasta Suhtekorraldaja tiitli 2010. aasta töö eest rahandusministeeriumi eurokommunikatsiooni projektijuhile Ingvar Bärenklaule.

Valiku printsiip oli nimetada inimene, kelle kommunikatsioonitegevus avaldas 2010. aastal kõige laialdasemat mõju Eestis nii avalikus kui ka erasektoris. Aasta Suhtekorraldaja valiti esmakordselt ning see muutub iga-aastaseks traditsiooniks.

Eesti Suhtekorraldajate Liidu presidendi Aive Hiiepuu sõnul lähtuti otsuse tegemisel paljudest teguritest ja ka üldfoonist, mis konkreetset teemat mõjutas. Žürii hinnangul oli eurokommunikatsioon teostatud professionaalselt ning läbimõeldult. Elanikkond oli teadlik, et ei pea kiirustama ega paanitsema, nad aktsepteerisid, kui mõni automaat veidi aega ei töötanud või kui pidi järjekorras seisma. Teavitustööd koordineeris palju inimesi, kuid ühe inimese, EPRA asutajaliikme Ingvar Bärenklau jaoks on see olnud põhitöö.

EPRA liikmed said nimetada oma kandidaadi või anda hääli EPRA koduleheküljele välja pandud kandidaatidele. Lisaks Ingvar Bärenklaule sai hääli ka Tallinna Lennujaama turundusjuht Erik Sakkov tuhapilve ajal teostatud operatiivse kommunikatsiooni eest.

EPRA eestvedamisel on hetkel käimas ka Suhtekorralduse Auhinna konkurss, mis ootab kandideerima eelmise aasta edukaid era-, avaliku ja kolmanda sektori ning sisekommunikatsiooni valdkonna projekte. Selle konkursi tähtaeg on 14. veebruar ja tulemusi esitletakse 10.-11. märtsil turundussündmusel Password 2011.

Eesti Suhtekorraldajate Liit on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub üle 60 suhtekorraldusala spetsialisti, kes töötavad nii avalikus sektoris, äriettevõtetes, mittetulundusorganisatsioonides kui ka suhtekorraldusettevõtetes.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700