Kas töötaja tohib üle viia teisele tööle?

Küsimus: Firmas ei ole hetkel tööd pakkuda kõigile kolmele maniküür-pediküürijale. Kõik on tööl töölepinguga. Kas on võimalik neid rakendada (ise nad nõus ei ole) näiteks basseini või hotellitubade (kuuluvad sama firma koosseisu) koristustöödel, kuna koristajaid on vähe tööl.

Vastus: Maniküür-pediküürijate töölerakendamine koristustöödel eeldab muudatuse tegemist kokku lepitud töö sisus ehk tööülesannete kirjelduses, mis on töölepingu üheks kohustuslikuks tingimuseks. Töölepingus muudatuste tegemine eeldab töötaja nõusolekut. Ühepoolselt ei saa tööandja töötajat teisele tööle üle viia.

Küsimusele vastas Äripäeva käsiraamatute foorumis LAWIN Lepik & Luhaäär.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara