Aruanded või tulemused?

Projektimeeskonnad võivad olla hiilgavad aruannete kirjutajad ja kehvad asjade ära tegijad. Mida teha?

Kui avastad ennast sellisest olukorrast, siis esmalt aita meeskonnal keskenduda tulemuste saavutamisele, mitte sellest rääkimisele. Esimene samm on vaadata üle ülesanded, mida antakse - ära palu neil "uurida" või "tegeleda". Palu neil ülesanne lahenda: vähendada kulusid või parandada protsesse vmt, vahendab juhtimine.ee.

Anna meeskonnale ka otsustamis- ja tegutsemisõigus ja suuna nad lahendusi ellu viima. Võid loomulikult küsida sinna juurde ka aruandeid, aga siis on nende rõhuasetus juba "mis on tehtud", mitte "mida saaks ette võtta".

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Juhtimine. ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara