23. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kuidas pikendada peorõivaste eluiga

Aastalõpupidude hooaeg on seljataga, ent kuidas pikendada peorõivaste eluiga ning kanda neid igapäevaselt? Selleks on mitmeid nippe, kuidas pidulikke rõivaid igapäeva rõivastega mugandada ja seeläbi pikendada pidurõivaste kandmisaega ning ka elavdada argisemaid rõivaid.

Nõuandeid jagab Mosaici disainer Merle Lõhmus.

Helkleva pinnaga kangaid ja lõngu ei peaks pelgama ka argipäeval kontoris. Pidulik sametjakk on lisaks mustale kleidile iga naise “must have”, millega saab lihtsa vaevaga võluda nii pidulikku kui igapäevast looki. Sametjakk mõjub šikilt nii satiinkangast moodsate lühikeste pükstega kui ka tumedate kitsa joonega teksadega või ka klassikaliste siniste teksadega. Kelmikamad võivad jaki alla lisada lõbusa T-särgi või muu värvilaigu kas salli või kaelaehte näol ja pidulikust saab igapäevane ja igati sobiv argitoimetusteks sobiv rõivakomplekt.

Sillerdavate pärlidekooridega ja satiinist sidustega kudumitega saab pidu endas edasi kanda. Kombineerides ühe särava asja korraga ja lisades sinna kõrvale erinevate tekstuuridega vähempidulikke rõivaid, on tulemus suurepärane. Väike must kampsun annab oma pidulikkusega kaharale tviidseelikule kelmika välimuse. Igapäevaseks kandmiseks võib lisada veel värvilisi salle või põnevaid mustrilisi sukkpükse.

Rüüsidega kleidid on jätkuv trend ka algaval kevadel ja seda mitte ainult pidulikeks sündmusteks. Julge puusavöö, retuuside või kitsaste teksadega saab mängleva kergusega uudseid ja mitte nii pidulikke stiilimuutusi tekitada. Kleidi all või peal võib kanda ka värvilist või toon-toonis varrukatega toppi, mis jällegi täiesti uudsena mõjub.

 

Autor: Urve Vilk, Merle Lõhmus

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700