Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 1. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sekretäride lemmikud veebruaris: TOP 10

Vaata, millised sekretar.ee lood pakkusid lugejatele veebruaris kõige enam huvi!

1. Pole hullemat ausast ja enesekindlast juhist

Ehkki tegu on ju justkui üldtunnustatud voorustega inimeste juures, oleks selliste inimestega koostöö paradoksaalsel kombel kole keeruline, kirjutab juhi coach Raimo Ülavere.

2. 6 ettekäänet, miks unistus jääb unistuseks

Meie 6 enimlevinud ettekäänet, miks unistus unistuseks jääbki.

3. Kogu tõde Facebooki kasutajatest.

Maailma kõige populaarsema sotsiaalvõrgustiku kohta on arvatud, et see on vaid teismeliste pärusmaa, kuhu kesk- ja vanemaealistel asja pole. Mida ütleb aga statistika Facebooki kasutajate kohta Eestis ja maailmas?

4. Ettevaatust, aegunud koolitaja!

Indrek Maripuu annab lihtsa soovituse mitte tellida koolitust koolitajalt, kes pole valmis oma materjale elektrooniliselt jagama.

5. Mida teha inimesega, kes tekitab sinus ebakindlust?

„Rängim koorem on ebakindlus,“ ütleb Kristina Šmigun oma raamatus, kirjeldades elu pärast kurikuulsat dopingukahtlust. „…mis kasu on võitlejahingest, kui ei tea, millist teed pidi edasi minna.“

6. Mida teha meeskonnas piduritega?

Pea igas suuremas meeskonnas, ja mõnikord ka väiksemas, on keegi, kes teab alati, kuidas asjad siin ilmas tegelikult käivad

7. 3 põhjust, miks asjad ei liigu.

Kristjan Otsmann toob välja kolm ürgpõhjust, mis takistab inimestel endast maksimumi andmast ja pakub välja mõned retseptid nende raviks.

8. ÄP restoranitest: Hiina ime.

China Inni kolm keldrituba on sisustatud suhteliselt tavapäraselt, kuid täiesti rahuldaval tasemel: valdavalt punased toonid, suurte lilledega tapeedid, tuttidega laternad ja aastavahetuspidude jäänukina paar ehitud kuusepuud.

9. Miks pole aega, ehkki vaba aega on rohkem kui kunagi varem. 

 Paradoksaalsel kombel on meil tänapäeval rohkem aega, kui inimestel kunagi varem on olnud.

10. ÄP restoranitest: rõõmus itaallane Pulcinella.

Lõuna-Itaaliast pärit omanikud on vanalinnakeldri vägagi soojaks ja päikeseliseks muutnud. Kõik sobib, isegi plastist nipsasjad ei tekita piinlikkust.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700