Suhtekorraldus 2010 auhinnad jagatud

Eile jagati Passwordi laval 2010 aasta suhtekorralduse auhindu.

Avaliku sektori kategoorias tuli võitjaks projekt "Eesti üleminek digilevile". Kuigi ülemineku peamine sihtrühm oli maapiirkondades elav, väiksema sissetulekuga, vanem ning tehnoloogiliste uuenduste suhtes ettevaatlik rahvas, toimus protsess sujuvalt ja tähtajaks tuli digipöördega kaasa praktiliselt kogu sihtrühm (ca 400 000 inimest). Zhürii hindas selle projekti puhul kõrgelt ka loomingulist lähenemist. Projekti teostas kommunikatsioonibüroo Hamburg & Partnerid, tellis Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium.

Erasektori kategooria võitis Estravel kommunikatsioonitegevuse eest Islandi tuhakriisi ajal. 2010. aasta aprillis tabas Euroopa turismitööstust nn Islandi tuhakriis. Estravel reageeris tekkinud olukorrale viivitamatult, kasutades selleks meediasuhtlust ja sotsiaalmeediat, aga ka otsekommunikatsiooni oluliste sihtrühmadega. Turismisektoris saavutas ettevõtte eestkõneleja rolli ning panustas kommunikatsioonis peamiselt klientide nõustamisele ja lahenduste leidmisele, arendades eksperdi kuvandit. Zhürii hindas kõrgelt Estraveli pühendumist ja edukat tegevust kriisiolukorra lahendamisel.

Kolmanda sektori kategoorias sai võidu Euroopa Filmiauhinnad 2010 kommunikatsioonikampaania Eestis. Detsembris 2010 jagas Euroopa Filmiakadeemia Tallinnas Solaris keskuses sadade väliskülaliste osavõtul ning massiivse meediatähelepanu keskpunktis järjekorras 23. Euroopa filmiauhindu. Tegemist oli suurima mastaabiga tele-showga, mis pärast Tallinnas toimunud Eurovisiooni lauluvõistlust siinmail aset on leidnud ning esimese rahvusvahelise filmitööstuse punase vaiba sündmusega Eestis ja lähiregioonis. Selle projekti puhul tõstis žürii eriti esile seda, et nišiüritusest sai rahvaüritus. Projekti teostas kommunikatsioonibüroo KPMS & Partnerid, tellis MTÜ EFA 2010.

Lisaks otsustas žürii anda välja eriauhinna eakate festivalile „Rohkem aastaid täis sära ja väärikust!“ kui parimale näitele sihtrühmapõhisest kommunikatsioonist. Üritus tõi 2010. aastal rahvusvaheliselt eakate päeval Salme keskusesse kokku üle 4000 inimese vanuses 60+ ning pälvis rohkelt meediakajastust. Projekti teostas kommunikatsioonibüroo LH Concept, tellis MTÜ Inkotuba.

Tänavune suhtekorralduse auhinna konkursil osales 17 projekti era-, avaliku ja kolmanda sektori organisatsioonidelt.

Konkursile laekunud töid hindas žürii, kuhu tänavu kuulusid konkursi eelmise aasta võitjad (Henri Käsper, Kai-Riin Meri, Helen Noormets, Ester Mägi), EPRA juhatuse liikmed (Aive Hiiepuu, Krista Männa, Indrek Raudjalg, Heikki Sal-Saller, Allar Tankler) ning Tartu Ülikoolist Pille Pruulmann-Vengerfeldt ja Tallinna Ülikoolist Kristel Abel.

Suhtekorralduse auhinna konkurssi korraldab Eesti Suhtekorraldajate Liit eesmärgiga tunnustada eelmise aasta parimad suhtekorralduseprojekte ning nende tegijaid. Konkurssi korraldatakse alates 2000. aastast.
 

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

V nagu vesi ja vaba aeg – V Spaa- ja Konverentsihotellis

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara