Teenindaja ei ole kunagi liiga hea

Oluline, võib-olla isegi tähtsaim, on tahe edasi areneda, sest kunagi ei saa olla töös liiga hea, ütleb Eesti parima teenindaja konkursil teise koha saavutanud ASi Starman kliendihaldur Kirstin Raudsepp.

"Minu töö juures meeldib mulle see, et iga päev on ootamas uued väljakutsed. Inimesed on nii erinevad, mis toob igapäevaselt kaasa erinevaid situatsioone ja võimalust saada uusi kogemusi ning läbi nende edasi areneda. Kõige rohkem motiveerib mind kogu teenindusprotsessi juures lõpptulemus – kliendi ja tööandaja rahulolu ning kolleegide tugi," rääkis Raudsepp.

"Teadmine, et ma olen midagi väga hästi teinud, annab juurde motivatsiooni teha veel rohkem ja veel paremini," lisas ta. "Lisaks see, et ma teen tööd, mis mulle meeldib."

Keerulisemad situatsioonid on tema sõnu need, mis panevad proovile ja sealt on alati midagi õppida. "Põhiline on mitte alla anda, vaid võtta neid kui uusi kogemusi. Tuleb suhtuda positiivselt."

Hea teeninduse pakkumine saab alguse enesehoiakust. "Häälestades ennast tööle minnes teadmisega, et naudin oma tööd ning soovin pakkuda seeläbi klientide võimalikult head teeninduskogemust, garanteerib ka tulemused."

Heaks teenindajaks saamise juures on oluline, et see töö meeldiks ja see on asi mida tõepoolest teha tahetakse. "Teenindustöö juures on väga suur roll inimestega suhtlemisel, mistõttu oskus suhelda on hädavajalik. Vajalik on tunda ka erinevaid inimtüüpe ja valida iga olukorra jaoks erinev suhtlusstiil. Oluline, võib-olla isegi tähtsaim, on tahe edasi areneda, sest kunagi ei saa olla liiga hea," rääkis Raudsepp.

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Ain Kivesti

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara