Baarihoroskoop ehk kes ja kuidas pidutseb

Kuidas peavad pidu erinevad tähemärgid? Kes norib tüli, kes joob tunde sama kokteili, kes pigem koristaks kodus? Digiturundusbüroo WSI online jagab Facebookis eri tähemärkide harjumusi baaris. Tunned end ära?

Jäär - tormab sellise kiirusega baarileti juurde, et turvameeski uksel ei saanud aru , mis tast mööda tuiskas. Tellib 10 vodka snapsi - lähevad alla minutiga, paar õlle ja kokteiliklaas näppu ja paneb suitsu põlema ... pidu võib alata.

Sõnn - tuleb autoga. Kõnnib rahulikult baarileti juurde ja tellib irish coffee ja otsib endale mõnusa nurgalaua, jäädes nautima pehmel sohval, mõnuledes joogi soojusest ja sigarist. Teised saavad tantsida.

Kaksikud - saabuvad baari tantsides. Uksel flirdib turvamehega, põikab WCsse, kohtab tuttavaid ja leiab lõpuks baarileti üles. Tellib energilise-virgutava kokteili ja suundub tantsupõrandale: kes nüüd suudaks paigal püsida.

Vähk - ei oleks meeleldi tulnud baari. Tal on niigi kodus mõnus sohva toanurgas. Hiilib nagu muuseas baari, otsides vanu tuttavaid ,et saaks mugava koduse olemise. Baarist saab õlle ja silmates vana tuttavat, hiilib sinnapoole.

Lõvi - astub baari pilkupüüdvas säravas riietuses. Ta suundub elegantse sammuga baarileti poole, lootes, et kõik märkavad. Tellides vahuveini, jääb baarileti äärde istuma, rahulolev naeratus näol.

VAHEPEAL: Jäär on tüli norinud juba kolme inimesega. Kaksikud on käinud oksendamas, tutvunud poolte baari töötegijatega ja kõigi baari külalistega. Vähk jutustab 85aastase onuga maailma asjadest. Sõnn istub nurgas sohval, ikka sama irish coffeed rüübates.

Neitsi - astub uksest sisse. Kuidagi ei oleks tahtnud tulla siia lärmi sisse. Kodu koristamine oleks palju meelsam tegevus..ja uued postmargid on süstematiseerimata. Hiilib märkamatult baarileti juurde ja tellib mahla: võiksid vähemalt klassikalist muusikat mängida ....

Kaalud - saabub uues, lõhnavas riietuses. Flirdib turvamehega laialt naeratades. Suundub baarileti poole ja tellib ilusa, magusa ja seksika kokteili. Märkab Neitsit ja tõdeb, et kuidas mõni võib olla baaris nii tavalistes riietes.

Skorpion - tuleb mootorrattaga. Nahka riietunult astub baarileti juurde, täna peab seksi ja rock´'n´rolli saama. Tellib vodka tooniku ja joogi, mida kutsutakse Terrible death. Heidab silma Kaalule ja liugleb rahva sekka ...

VAHEPEAL: Jäär on välja visatud baarist, kuna noris tüli turvamehega. (Mingil imekombel on ta taas platsis). Kaksikud kadusid WCsse kahe mehe ja kahe naisega. Vähk seletab innukalt tukastunud vanaonule maailmaasju.Lõvi räägib ta ümber kogunenud austajatele oma värvikast elust. Neitsi vaatab ükskõikselt seda maailma minekut. Sõnn istub nurgas sohval, ikka sama irish coffeed rüübates.

Ambur - saabub baari seltskonnaga, tellib long island ice tee ja tormab tantsu põrandale 80\\\'ndate diskolugude saatel. Varsti jääb tantsupõrand talle kitsaks ja tants jätkub laudadel.

Kaljukits - tuleb üksi.Tal on just masendushoog peal. Tööasjad suruvad peale. Võtab vodka-koola ja otsib endale vaba laua ja hakkab uusi tööasju plaanima.

Veevalaja - saabub rõõmsas tujus, mõnus on taas uusi inimesi kohata ja vabalt pidutseda. Baariletilt võtab siidri ja peatub, et Vähiga poliitikas vaidlema hakata.

Kalad - saabuvad natuke enne baari sulgemisaega. Ta on joonud head põhjad juba kodus ja näeb tõsist vaeva, et turvamehest mööda pääseda. Baariletilt võtab kiiresti joogi ja läheb tantsupõrandale viimast aeglast tantsu tantsima.

Osale arutelus

  • Rivo Sarapik

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Järveveere puhkekeskus ootab külastajaid nii suvel kui talvel

Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

02. aprill 2018

Uudised

Teabevara