Finnair avab otselennud Lyoni ja Chongqing´i

Aprillis hakkab Finnair tegema otselende Lyoni, mais aga ühte Hiina suurimasse keskusesse Chongqing´i.

Lend Tallinnast Lyoni, ümberistumisega Helsingist kestab ligi neli ja pool tundi. Lyon, mis asub Rh?ne’i ja Sa?ne’i jõe liitumiskohal, on 1.2 miljoni elanikuga suuruselt teine linn Prantsusmaal.

Lyon on suur panganduskeskus ning tuntud nii,  keemia, ravimite ja biotehnoloogia tööstuspiirkonna kui ka videomängude tarkvaraarenduskeskusena. Lyon on Prantsusmaa teine majandus- ja konverentsikeskus, kus asuvad ka Interpoli, Euronewsi ja Rahvusvahelise Vähiuuringute Ameti peakontorid.

Mais 2010 asub Finnair lennutama soovijaid aga ühte Hiina suurimasse ja kiiremini kasvavasse linna Chongqing´i. Kesk-Hiinas asuvas linnas on hetkel ligi 32 miljonit elanikku ja järgmise viie aasta jooksul prognoositakse selle arvu kahekordistumist.

"Hiinal on võtme roll meie Euroopa-Aasia stateegias. Lääne-Hiina on oluline kasvupiirkond ja uus liin tugevdab meie turuosa kasvaval Aasia turul," sõnas Finnairi tegevjuht Mika Vehviläinen. Lisaks Chongqing´le lendab Finnair veel Pekingisse, Shanghaisse ja Hong Kongi. Lend Chongqing´i hakkab toimuma neli korda nädalas ja kestab kaheksa ja pool tundi.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara