Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 27. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soovitused Viljandi Folgi külastajatele

 28. juulist – 31. juulini toimub Viljandis XIX pärimusmuusika festival “Viljandi Folk”, kuhu on oodata ligi 20 000 inimest. Festivali turvapartner G4S soovitab üritusele kaasa võtta rõõmus meel, käituda peoplatsil väärikalt ning võtta kuulda turvatöötajate ning korraldajate nõuandeid. 

 

„Turvatöötajad on kohal publiku turvalisuse tagamiseks, probleemide korral tasub nende poole julgelt pöörduda,“ ütles Viljandi Folgi turvajuht Kristjan Saarik. “Arusaamatuste vältimiseks soovitame festivalile tulijatele tutvuda ürituse meelespeaga ning järgida turvatöötajate nõuandeid, mis on külastajate endi turvalisuse huvides.”

G4S soovitused ürituse osavõtjatele:

Üritusele ei lubata isikuid, kes on silmnähtavate joobetunnustega, samuti ei ole lubatud üritusele siseneda oma söökide, alkohoolsete jookide ja narkootiliste ainetega.

Kohapeal võib vaja minna vaid sularaha ning ühte isikut tõendavat dokumenti – seega võib enamuse oma rahakoti sisust rahumeeles koju jätta.

Viljandi Folk ei ole mõeldud lemmikloomadele.

Külastajate enda turvalisuse huvides ei ole soovitav lossimägede müüridel turnida.

Kontserdil on ette nähtud spetsiaalsed suitsetamise kohad.

Lastega tulijatel soovitame infotelkidest hankida spetsiaalne lapse riietele kleebitav kleebis, millele saab kirjutada lapse nime ja vanema telefoninumbri. See hõlbustab lapse eksimise korral tema vanemate leidmist.

Igaks juhuks tasub kotti pista vihmakeep, mis võtab vähe ruumi ja ei sega külastajate vaadet niipalju kui vihmavari.

Kui soovid üritust jäädvustada, võid kaasa võtta fotokaamerad või videoaparaadid.

Kontsertide üksikpilet kehtib ühekordseks sisenemiseks – kui väljutakse kontserdi alalt, siis sellega enam uuesti sisse ei lubata.

Viljandi linnas kehtib tavapärane parkimiskord. Vältimaks parkimisraskusi, soovitame üksinda tulijatel oma sõpradega koopereeruda.

Palume mitte jätta autosse asju, mis võiks ahvatleda vargaid Sinu sõidukit lõhkuma.

Korraldajatel ja turvameeskonnal on õigus saata festivali alalt välja külastaja, kes ei täida festivali reegleid.

G4S soovib kõigile festivalikülastajatele tujuküllast pidu. Publiku turvalisuse tagamiseks teeb festivalil tööd üle 50 G4Si töötaja. 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700