Tartu Ülikool tõusis maailma parimate ülikoolide edetabelis

Maailma parimaid ülikoole reastava QS World University Rankings värske edetabel näitab, et Tartu Ülikool on oma positsiooni parandanud ja liikunud poolesaja koha võrra ülespoole; teadusvaldkondadest on ülikool eluteadustes ja meditsiinis 381. kohal, kirjutab ERR.

Juba kolmandat aastat on TÜ ainsa Eesti kõrgkoolina mahtunud viit protsenti maailma parimaid ülikoole reastavasse edetabelisse QS World University Rankings. Valimisse kvalifitseerunud enam kui 2000 hinnatud ülikooli seas on TÜ mulluse 551–600 koha asemel nüüd tõusnud 500–551 parima sekka. Eluteaduste ja meditsiini valdkonnas on TÜ 381. kohal. Tabel toob eraldi esile ka TÜ kõrge akadeemilise reputatsiooni ning hea maine tööandjana.

Edetabelit juhib teist aastat järjest Cambridge’i ülikool, teisel kohal on Harvard ja kolmandal Massachusettsi tehnikainstituut. Balti riikidest on peale Tartu Ülikooli tabelis veel Vilniuse ülikool.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara