Finnair otsib taas kvaliteedikütte

Finnair ja Helsingi lennujaam otsivad teist aastat järjest kvaliteedikütte, kes saavad ülesande reisida Euroopa, Aasia ja Ameerika Ühendriikide vahel ning hinnata ja anda blogi vahendusel tagasisidet reisi kvaliteedi kohta. Ekspertide abiga loodetakse lennuühendused muuta senisest veelgi sujuvamateks ja mugavamateks.

Finnairi Balti riikide müügijuhi Guerman Tyvoniouki sõnul osutus 2010. aastal alguse saanud reisimise kvaliteedi parandamisele suunatud Quality Huntersi kampaania väga edukaks, mistõttu otsustati sel aastal kampaaniaga suuremas mahus jätkata. „Kui eelmisel aastal värvati ühtekokku neli kvaliteedikütti, siis sel aastal antakse võimalus seitsmele inimesele,“ ütles Tyvoniouk.

Tyvoniouk lisas, et kvaliteediküttide ülesanne on anda oma hinnang ning tagasisidet reisi kvaliteedile, lendudele ja lennujaamadele. „Kogu ettevõtmise eesmärk on kaardistada kõikvõimalikud reisidega seotud kitsaskohad, leida neile lahendused ning muuta meie reisijatele lendamine ja lennujaamades viibimine võimalikult mugavaks ja sujuvaks,“ täpsustas Tyvoniouk.

Seitse kvaliteedikütti valitakse põhjaliku värbamisprotsessi käigus ning neil tuleb anda blogi vahendusel oma hinnang ja arvamus lendude ning lennujaamade kohta. „Nad märgivad üles, mis neile meeldib ja mis ei meeldi ning mida saab lendude ja lennujaamade puhul veelgi paremaks muuta,“ selgitas Tyvoniouk. „Loodame saada sellest projektist konkreetseid ideid ja ettepanekuid, kuidas muuta reisimine ja lennujaamades viibimine võimalikult tarbijasõbralikuks ning mugavaks,“ lisas ta.

Finnair ja Helsingi lennujaam valivad seitse kvaliteedikütti seitsmeks nädalaks ning neil palutakse hinnata ühtekokku seitset teeninduskvaliteedi kategooriat. Kvaliteediküttide arvamused, hinnangud ja ettepanekud pannakse üles kampaania kodulehele www.qualityhunters2.com.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

ÄRIPÄEV AS otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

28. september 2018

Teabevara