Finnair otsib taas kvaliteedikütte

Finnair ja Helsingi lennujaam otsivad teist aastat järjest kvaliteedikütte, kes saavad ülesande reisida Euroopa, Aasia ja Ameerika Ühendriikide vahel ning hinnata ja anda blogi vahendusel tagasisidet reisi kvaliteedi kohta. Ekspertide abiga loodetakse lennuühendused muuta senisest veelgi sujuvamateks ja mugavamateks.

Finnairi Balti riikide müügijuhi Guerman Tyvoniouki sõnul osutus 2010. aastal alguse saanud reisimise kvaliteedi parandamisele suunatud Quality Huntersi kampaania väga edukaks, mistõttu otsustati sel aastal kampaaniaga suuremas mahus jätkata. „Kui eelmisel aastal värvati ühtekokku neli kvaliteedikütti, siis sel aastal antakse võimalus seitsmele inimesele,“ ütles Tyvoniouk.

Tyvoniouk lisas, et kvaliteediküttide ülesanne on anda oma hinnang ning tagasisidet reisi kvaliteedile, lendudele ja lennujaamadele. „Kogu ettevõtmise eesmärk on kaardistada kõikvõimalikud reisidega seotud kitsaskohad, leida neile lahendused ning muuta meie reisijatele lendamine ja lennujaamades viibimine võimalikult mugavaks ja sujuvaks,“ täpsustas Tyvoniouk.

Seitse kvaliteedikütti valitakse põhjaliku värbamisprotsessi käigus ning neil tuleb anda blogi vahendusel oma hinnang ja arvamus lendude ning lennujaamade kohta. „Nad märgivad üles, mis neile meeldib ja mis ei meeldi ning mida saab lendude ja lennujaamade puhul veelgi paremaks muuta,“ selgitas Tyvoniouk. „Loodame saada sellest projektist konkreetseid ideid ja ettepanekuid, kuidas muuta reisimine ja lennujaamades viibimine võimalikult tarbijasõbralikuks ning mugavaks,“ lisas ta.

Finnair ja Helsingi lennujaam valivad seitse kvaliteedikütti seitsmeks nädalaks ning neil palutakse hinnata ühtekokku seitset teeninduskvaliteedi kategooriat. Kvaliteediküttide arvamused, hinnangud ja ettepanekud pannakse üles kampaania kodulehele www.qualityhunters2.com.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara