Signe Kivi: miks on naisi juhtimises nii vähe? 

Miks on avalik ruum täis kauneid pooplajaid naisi reklaamidel, ent juhtimisruumis võtame me väga vähe ruumi?

Signe Kivi arutles võimuteemadele keskenduval konverentsil küsimuse üle, miks on avalik ruum täis paljaid naisi, ent naisotsustajaid on Eestis vähe. "Ja miks ka mitte, me ju teame, et me oleme kõige saledamad Euroopas, sellest räägiti suvel palju," tõi ta välja tüüpilise naistesse suhtumise uudisnäite.

“Me oleme avalikus ruumis näha, aga juhtimisruumis võtame me vähem ruumi,” rääkis Kivi, kelle sõnul naine, kes tahab jõuda otsustajaks, peab meeldima esmalt meestele, sest esmastel võimutasanditel on palju mehi, kellest naise karjäär sõltub.

Kui naine tahab aga jõuda kõrgemale, peab ta meeldima ka naistele, sest naised on pooled valijatest, ent nendega on veelgi keerulisem, sest naised eelistavad sageli valimistel hoopis mehi, rääkis Kivi.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara