Autor: Rivo Sarapik • 27. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air paneb kunded firmat ja Eestit promoma

Täna käivitab Estonian Air sotsiaalmeedial põhineva lojaalsusprogrammi AirScore lennufirma ja Eesti kui sihtkohariigi tutvustamiseks välismaal. Ühtlasi soovib Estonian Air suurendada ka klientide lojaalsust.

"Traditsiooniliste infokanalite kasutamine riigi ja lennufirma tutvustamiseks välismaal eeldab suuri eelarveid ja inimressurssi. Sellepärast oleme otsustanud kasutada sotsiaalmeedia ja Facebooki võimalusi, mille kaudu avaneb igal eestimaalasel võimalus Estonian Air ja Eesti maailmakaardil paremini nähtavaks muuta,“ märkis Estonian Airi president Tero Taskila.

Estonian Air hakkab kliente ja fänne tunnustama mitmesuguste toetusaktsioonide eest, näiteks lennufirma pakkumiste või Eestis aset leidvate kultuuri- ja spordisündmuste kohta info jagamine oma Facebooki-lehel. Lennufirma premeerib oma toetajaid ilma, et nad selleks lendama peaksid.

Estonian Air kaasas projekti väljatöötamisse maailma ühe juhtiva konsultatsioonifirma SimpliFlying, mis on spetsialiseerunud lennufirmade klientide tulemuslikule kaasamisele.

“Facebookis omab kontot 88% sagedastest lendajatest, kes on Facebooki tavakasutajatest kaks korda aktiivsemad. Ligi 70% nendest soovivad liituda ka lojaalsusprogrammiga. Estonian Air on teerajaja oma jõupingutustega tuua lennufirma toetusgrupid online-keskkonda ja see mõjutab lojaalsusprogrammide arengut kogu maailma lennunduses,” lausus SimpliFlyingu tegevjuht Shashank Nigam.

Paralleelselt jääb Estonian Airi klientidele kehtima ka EuroBonus lojaalsusprogramm, kus punkte kogutakse lendamise eest.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700