2. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

3 nippi, kuidas uue aasta lubadusi täita 

Kas 2011. aasta ei olnud päris selline, nagu sa olid planeerinud, või kuulud sa nende hulka, kes suutsid tõepoolest hoida kinni lubadustest alustada regulaarsete treeningutega, lõpetada suitsetamine, vähendada magusa söömist jne? Sellisel juhul võib vaid õnne soovida. Kui soovid algaval aastal oma elus suuremaid muudatusi läbi viia, on soovitav mõned näpunäited kõrva taha panna, kirjutab Kaaluabi.ee.

1. Alusta aeglaselt!

Mine loodusesse või istu oma mugavasse tugitooli ning mõtle enda jaoks rahulikult läbi, mida enda juures sooviksid muuta. Kui oled muudatusteks tõeliselt valmis, siis suudad neid ka ellu viia. Kui soovid hakata regulaaselt liikuma, võid alustada lihtsalt jalutuskäiguga looduses. Juba värskes õhus viibimine üksi parandab enesetunnet ning vabastab positiivseid hormoone.

2. Lähtu endast!

Mõtle läbi, miks üldse soovid treeningutega alustada? Tervislikel põhjustel? Soovid tutvuda uute inimestega? Vabaneda ülekilodest? Kui oled põhjuse endale ausalt välja öelnud, on kerge leida ka sobiv treeningviis ning realistlik eesmärk. Keegi ei suuda diivanisportlasest ümber kehastuda inimeseks, kes treenib viis korda nädalas - keskendu ühele asjale. Puhtalt seepärast, et algab uus aasta, ei ole vaja lõpetada magusa söömist, suitsetamist, ega pea alustama treeningutega või toitumise jälgimisega.

3. Küsi abi!

Uusaastalubadused on väga petlikud, sest paljud annavad uisapäisa lubadusi, mida nad hiljem pidada ei suuda. Kui sul on raske millegagi algust teha, siis soovitame alustada põhjalikust ja läbimõeldud plaanist ning vajadusel võtta ühendust spetsialistiga. Seega, kui soovid uuel aastal midagi totaalselt muuta, siis oleks kõige nutikam juba varem korralik plaan selle soovi saavutamiseks koostada.

 

 

Autor: Urve Vilk, Kaaluabi. ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700