4. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air püstitas internetis piletimüügirekordi

Detsembris müüs Estonian Air oma kodulehe kaudu 69% rohkem lennupileteid kui aasta varem.

 Ettevõte teatas, et ka terve 2011. aasta tulemused olid rekordilised: müüdud piletite hulk kasvas 2010. aastaga võrreldes 16%.

Estonian Air uuendas septembris oma kodulehe, mis muutis lennupileti ostmise kiiremaks ja mugavamaks ning kuhu lisandus üha enam külastajaid ka välisriikidest (Venemaa, Rootsi, Norra, Soome). 

“Möödunud sügisel värskendasime oma kodulehte eesmärgiga muuta see oluliselt kliendisõbralikumaks ostukeskkonnaks, mis on toonud kaasa kodulehe kasutatavuse plahvatusliku suurenemise viimases kvartalis. Jõulist kasvu on tunda välisriikides ja selle eest peaksime kiitma rohkem internetile suunatud turundustegevust välisriikides, asukohapõhiseid reklaame, sisu optimeerimist ja kasutajamugavuse suurendamist – Vene ja Skandinaavia suund on just selle viimase positiivsed näited,” kommenteeris Rauno Parras, Estonian Airi kommertsjuht.

“Oleme muutnud ka hinnakujundust ning lisanud ka uued tooted ECO ja LIGHT. Ärireisijate osakaalu kasv on ilmselt seotud sellega, et oleme lisanud sagedusi, mis omakorda on muutnud meie lennuplaani ärireisijatele sobivamaks. Uuendusi on tulemas veelgi.”

Estonian Airi sügisel tutvustatud ja üha populaarsemaks muutuv toode ECO annab võimaluse lennata väga soodsalt neile, kes tellivad oma lennupileti varakult. See sobib suurepäraselt puhkust pikemalt ette planeerivatele inimestele: piletihinnad algavad 49 eurost ja sisaldavad kõiki tasusid ja kõiki traditsioonilisi tasuta teenuseid: üks äraantav pagasiühik (kuni 23 kg), salongi kaasavõetav käsipagas (kuni 8 kg) ning suupisted ja joogid pardal. 

 

Autor: Urve Vilk, Annika Matson

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700