Saudi Araabia pesupoodides peavad meesmüüjad koha naistele loovutama 

Saudi Araabias jõustus seadus, mille kohaselt võivad naised pesupoodides müüjatena töötada, senini seal kliente teenindanud mehed jäävad aga ametist ilma.

Naistöötajate puudumine poodides on juba aastaid Saudi Araabias poleemikat tekitanud. Paljud riigis elavad naised leiavad, et meeste käest on ebamugav pesu osta. Viimasel ajal on aga naised hakanud oma õiguste eest aktiivsemalt võitlema, selleks algatati kampaania suhtlusportaalis Facebook ning hakati boikottima pesupoode, vahendas ERR BBCi uudist.

Nüüd allkirjastaski kuningas Abdullah määruse, mille kohaselt ei tohi meessoost töötajad naiste aluspesu müüa. Uus seadus võib aga luua kuni 40 000 töökohta, mis sobivad tavalistele Saudi naistele, kel seni ligipääs tööturule peaaegu puudus.

Osale arutelus

  • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara