Aferistide õnnetu põrumine

“Umbkotid” on tragikomöödia, mis naerab õnnestunult õhumüümise, kehva asjaajamise, surmtõsiste inimeste, käpardliku äritegemise, aferistide ja nende lõksu langejate üle.

Mahlakas dialoog, halenaljakad, ent samas väga elulised seigad, millesse tossikestest peaosatäitjad ja juhmarditest kergeusklikud reklaamiostjad sattuvad, ajavad naerma. Juba esimesest kaadrist. Andres Maimik ja Rain Tolk on saanud hakkama ühe tubli komöödiaga.

Film räägib Rainist ning mitte väga noorest ja mitte väga lootustandvast filmilavastajast Andresest. Mehed, keda mängivad filmitegijad ise, üritavad iga hinna eest reklaami­universumis kanda kinnitada, suuri summasid teenida ja pärast seda oma unistusi teoks hakata tegema.
Nad räägivad selleks ära ühe suurkliendi, kellele müüvad maha ambitsioonika reklaamiidee, mis peaks kliendi uue toote – küpsise – tarbimistaevasse lennutama. Kõik tuleb lõppkokkuvõttes välja aga käpardlikult.

“Umbkotid” on nii sõnas kui ka pildis irooniline. Naerdakse tänapäeva ühiskonna kitsaskohtade üle. Pinnapealsed peresuhted, äripartnerite äraostmine, klientidele vassimine, kehv asjaajamine, välise imago ületähtsustamine ja narkootikumid – kõik on osake filmist.

“Umbkotid”
7/10
Režissöörid: Rain Tolk ja
Andres Maimik
Kinodes: alates 11.01

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib BÜROOJUHTI

Maxima Eesti OÜ

24. aprill 2018

Teabevara