Igavlevad kontoritöötajad tarbivad liialt šokolaadi ja kohvi

Briti psühholoogid leidsid kontoritöötajate töö- ja terviseprobleeme uurides, et peaaegu iga neljanda töötaja mured said alguse tüütust igavusest, vahendasid ERRi teadusuudised.

Uurimistööst, milles osales 102 vabatahtlikku kontoritöötajat, selgus, et iga neljas töötaja püüab pidevat igavlemist leevendada šokolaadi ja kohviga. Lisaks töö ajal maiustamisele ja lõputule kohvitamisele tarbisid nad igava tööpäeva lõppedes suurema tõenäosusega ka alkoholi.

Igavus mõjutas ka seda, kui hästi töötajad oma tööd teha suutsid. Peaaegu 80 protsenti töötajaist tunnistas, et igavusest halvatud meeleseisund segab keskendumist ja rohkem kui pooled töötajad süüdistasid igavust ka tööl tehtud vigades. Lisaks tundsid ligi pooled küsitletuist, et võivad otsida endale igava töökoha asemele uue töö. 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib BÜROOJUHTI

Maxima Eesti OÜ

24. aprill 2018

Teabevara