Südametukse salasõna asemel

Kuidas kaitsta privaatset infot võõraste silmade eest? Kui teile tundub, et ka kõige keerukam salasõna võib nõrgaks jääda või ununeda, siis võite peagi delikaatseid andmeid kaitsma hakata oma südamega, kirjutavad ERRi teadusuudised.

Taiwani teadlased on välja nuputanud andmete krüpteerimise süsteemi, mis kasutab ära iga inimese väga isiklikku südamelöökide mustrit. Kui süsteem tööle saab, siis võite näiteks kõvakettal talletavatele andmetele ligi saada üksnes juhul, kui puudutate detektorit, mis teie südametukseid registreerib.

Süsteem ei ole veel praktiliselt kasutatav, praeguses järgus võetakse kasutaja mõlemalt peopesalt ühel ja samal ajal elektrokardiogramm, mille põhjal koostatakse matemaatiliste operatsioonide abil võti, millega hiljem sala-andmeid avada saab.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara