Anonüümne netikommentaar mõjutab ostuotsust

ASi Arco Vara juhatuse esimehe Lembit Tampere sõnul jääb ka kommentaariumides anonüümselt antud negatiivne tagasiside inimestele meelde, rääkimata sõprade tagasisidest, mida usaldusväärsuse tõttu peetakse veelgi tähtsamaks.

ASi Arco Vara juhatuse esimees Lembit Tampere hindab soovitamise mõju kinnisvarasektoris oluliseks. “Kinnisvara ostes uuritakse objekti kohta käivat infot põhjalikult ning loetakse palju kommentaare,” lausus Tampere, kelle sõnul on raske öelda, kas soovitamise osatähtsus on ostu sooritamisel sama suur kui objekti hind või ilmakaar, kus ta paikneb, või siiski mitte. “Aga kahtlemata on see väga oluline,” lisas ta.

Ka kommentaariumides anonüümselt antud negatiivne tagasiside jääb inimestele meelde, rääkimata sõprade tagasisidest, mida usaldusväärsuse tõttu peetakse veelgi tähtsamaks. “Kui osta plaanitava kinnisvara kohta on kommentaariumides palju negatiivseid arvamusi või selle kohta kuuldakse sõprade käest midagi halba, võib nii mõnigi tehing tegemata jääda,” sõnas ta.

Kampaaniaga soovitama ei pane. Kampaania korras selles vallas Tampere hinnangul midagi ära teha ei saa. “Kampaaniaga saab teha reklaami, aga soovitamise suurendamise võimalikkusesse sel moel ma ei usu,” ütles ta. Tampere arvates on soovitamise eelduse A ja O ikkagi hea teenus ja teisena tugev toode.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

ÄRIPÄEV AS otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

28. september 2018

Teabevara