Anonüümne netikommentaar mõjutab ostuotsust

ASi Arco Vara juhatuse esimehe Lembit Tampere sõnul jääb ka kommentaariumides anonüümselt antud negatiivne tagasiside inimestele meelde, rääkimata sõprade tagasisidest, mida usaldusväärsuse tõttu peetakse veelgi tähtsamaks.

ASi Arco Vara juhatuse esimees Lembit Tampere hindab soovitamise mõju kinnisvarasektoris oluliseks. “Kinnisvara ostes uuritakse objekti kohta käivat infot põhjalikult ning loetakse palju kommentaare,” lausus Tampere, kelle sõnul on raske öelda, kas soovitamise osatähtsus on ostu sooritamisel sama suur kui objekti hind või ilmakaar, kus ta paikneb, või siiski mitte. “Aga kahtlemata on see väga oluline,” lisas ta.

Ka kommentaariumides anonüümselt antud negatiivne tagasiside jääb inimestele meelde, rääkimata sõprade tagasisidest, mida usaldusväärsuse tõttu peetakse veelgi tähtsamaks. “Kui osta plaanitava kinnisvara kohta on kommentaariumides palju negatiivseid arvamusi või selle kohta kuuldakse sõprade käest midagi halba, võib nii mõnigi tehing tegemata jääda,” sõnas ta.

Kampaaniaga soovitama ei pane. Kampaania korras selles vallas Tampere hinnangul midagi ära teha ei saa. “Kampaaniaga saab teha reklaami, aga soovitamise suurendamise võimalikkusesse sel moel ma ei usu,” ütles ta. Tampere arvates on soovitamise eelduse A ja O ikkagi hea teenus ja teisena tugev toode.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine