Anonüümne netikommentaar mõjutab ostuotsust

ASi Arco Vara juhatuse esimehe Lembit Tampere sõnul jääb ka kommentaariumides anonüümselt antud negatiivne tagasiside inimestele meelde, rääkimata sõprade tagasisidest, mida usaldusväärsuse tõttu peetakse veelgi tähtsamaks.

ASi Arco Vara juhatuse esimees Lembit Tampere hindab soovitamise mõju kinnisvarasektoris oluliseks. “Kinnisvara ostes uuritakse objekti kohta käivat infot põhjalikult ning loetakse palju kommentaare,” lausus Tampere, kelle sõnul on raske öelda, kas soovitamise osatähtsus on ostu sooritamisel sama suur kui objekti hind või ilmakaar, kus ta paikneb, või siiski mitte. “Aga kahtlemata on see väga oluline,” lisas ta.

Ka kommentaariumides anonüümselt antud negatiivne tagasiside jääb inimestele meelde, rääkimata sõprade tagasisidest, mida usaldusväärsuse tõttu peetakse veelgi tähtsamaks. “Kui osta plaanitava kinnisvara kohta on kommentaariumides palju negatiivseid arvamusi või selle kohta kuuldakse sõprade käest midagi halba, võib nii mõnigi tehing tegemata jääda,” sõnas ta.

Kampaaniaga soovitama ei pane. Kampaania korras selles vallas Tampere hinnangul midagi ära teha ei saa. “Kampaaniaga saab teha reklaami, aga soovitamise suurendamise võimalikkusesse sel moel ma ei usu,” ütles ta. Tampere arvates on soovitamise eelduse A ja O ikkagi hea teenus ja teisena tugev toode.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Järveveere puhkekeskus ootab külastajaid nii suvel kui talvel

Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib BÜROOJUHTI

Maxima Eesti OÜ

24. aprill 2018

Teabevara