Mehed tunnevad end tööl paremini

Kuidas sa ennast tööl tunned? Kui oled naine, siis peaksid Rootsis koostatud uuringu kohaselt kuuluma nende hulka, kes on sagedamini haiguse tõttu töölt eemal või lahkuvad varem töölt. Enamjaolt on põhjusteks just tööst tingitud probleemid, kirjutab Kaaluabi.ee.

Rootsi töökeskkonnaamet sai Rootsi valitsuselt ülesandeks kolme aasta jooksul leida lahendusi, mis vähendaksid töökeskkonna probleemidest tingitult naiste varast pensionile jäämist.

Statistika on näidanud, et Rootsis on naised rohkem töölt puudunud haiguse tõttu, eriti kõrged on need numbrid ettevõtetes, kus kollektiivis domineerib üks sugupool. Kui ettevõttes on ühtlane sooline jaotuvus, on ka töötajate tervis parem

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Kaaluabi. ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara