Usaldustegur aitab müüa

ASi Auto 100 turundusjuhi Lemmo Tigase sõnul on usaldustegur müügis olulise tähtsusega. Üks asi on reklaamist saadav info, aga hoopis teine soovitus inimeselt, keda klient usaldab.

ASi Auto 100 turundusjuhi Lemmo Tigase sõnul on usaldustegur müügis olulise tähtsusega.

“Üks asi on info, mida anname meie ehk mida inimene näeb reklaamist, hoopis teine aga soovitus inimeselt, keda ta usaldab. Kasutuskogemust omava inimese jagatava objektiivse info väärtus on märkimisväärselt suurem,” rõhutas ta.

Klientide rahulolu Škoda toodete ja teenustega uuritakse pidevalt, sealhulgas ka soovitustegurit. “See on suhteliselt suur, kuigi on keeruline ajaliselt kaardistada, kuidas see soovitus realiseerub,” lausus Lemmo Tigane, kelle sõnul on Škoda puhul hinna ja vastusaadava suhe paigas.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara