Usaldustegur aitab müüa

ASi Auto 100 turundusjuhi Lemmo Tigase sõnul on usaldustegur müügis olulise tähtsusega. Üks asi on reklaamist saadav info, aga hoopis teine soovitus inimeselt, keda klient usaldab.

ASi Auto 100 turundusjuhi Lemmo Tigase sõnul on usaldustegur müügis olulise tähtsusega.

“Üks asi on info, mida anname meie ehk mida inimene näeb reklaamist, hoopis teine aga soovitus inimeselt, keda ta usaldab. Kasutuskogemust omava inimese jagatava objektiivse info väärtus on märkimisväärselt suurem,” rõhutas ta.

Klientide rahulolu Škoda toodete ja teenustega uuritakse pidevalt, sealhulgas ka soovitustegurit. “See on suhteliselt suur, kuigi on keeruline ajaliselt kaardistada, kuidas see soovitus realiseerub,” lausus Lemmo Tigane, kelle sõnul on Škoda puhul hinna ja vastusaadava suhe paigas.

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine