30. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BändCämp tuleb taas

Tänavu teist korda toimuva Bänd­Cämpi firmabändide võistluse raames hakatakse ülejärgmisel nädalal selgitama välja kõige musikaalsemat ettevõtet.

Konkursi eesmärk on pakkuda andekatele mittemuusikutele võimalust astuda kontorist välja, et end muusikaliselt teostada, näidata oma loomingulisust ning kogeda suurel laval esinemise tunnet.

2012. aastal osaleb konkursil nii eelmisest aastast tuntud võistlejaid kui ka uusi tulijaid. Lavale astuvad Skype, Kanal 2, Eesti Energia, Proekspert, Microsoft jpt. Kiiretel on võimalus ettevõtmisega veel liituda.

Kokku saab BändCämpi firmabändide võistlusel üles astuda 18 ettevõtet. Oodatud on kõik ansamblid, kus vähemalt üks inimene töötab ettevõttes, mida esindatakse.

Esitada tuleb elavat muusikat, seega on fonogrammide ja muu säärase kasutamine võistlustules keelatud.

Ristsed suure publiku ees. BändCämpi eestvedaja Ikevald Rannapi sõnul on tegemist lõbusa ja jätkusuutliku üritusega, mille tähtsust on raske alahinnata.

“Leiame, et kui arendada inimeste loomingulisust ühes valdkonnas, areneb inimese üleüldine loomingulisus ja seeläbi ka võime lahendada probleeme,” sõnas ta.

“Firmabändide konkursil esinevad ansamblid ei erine teistest tegutsevatest bändidest. Repertuaar ja muusika valdamine on olulised, aga mitte peamised oskused. Tähtis on ka see, et bänd suudaks rahvast ennast nägema panna. Firmabändide festival on paras väljakutse, kuna bänd saab oma ristsed kohe publiku ees – selgub, kas publikuga tekib side või mitte,” on kirjeldanud ettevõtmist 2011. aasta võitjabändi liige Aimar Roosalu Nordea Pangast.

Auhinnad raske töö väärilised. Mullusega võrreldes on sellel aastal auhindu ja esinemisvõimalusi juurde tulnud.

Arvukate partnerite meenete kõrval on võitjatele tänavu välja pandud esinemiskoht Smilersi, Singer Vingeri ja Vennaskonna kontserdil ning BändCämpi festivalil.

Muutunud on ka hindamissüsteem. Et firmabändide konkursil edukalt läbi lüüa, tuleks usinasti proove teha, võtta kaasa suur toetajaskond ning olla võimalikult loominguline, sest etteastete hindamisel mängivad rolli nii ettevõtte fännide kaasamine, žürii otsus kui ka SMS-hääletus, mille tulu annetatakse ettevõtlike noorte õpilasfirmade heaks.

Eelmisel aastal võidutses konkursil Nordea Panga ansambel Great European Band.

BändCämp

BändCämpi Firmabändide konkurss on Eesti suurim ettevõtetevaheline meelelahutusvõistlus, kus võtavad mõõtu firmade muusikalised kollektiivid. 

Eelvoorud toimuvad Rock Cafés 11., 12., ja 19. aprillil ning finaal 28. aprillil.

Pilet: Piletilevi eelmüügis 3–5 eurot

http://www.bandcamp.ee/firmaband

 

Autor: Urve Vilk, Vivian Teral

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700