Estiko Plastar juhataja tulemustasudest: mida mõõdad, seda saad

ASi Estiko Plastar juhataja Triin Anette Kaasiku sõnul saab töö efektiivsust tõsta selge ja mõistetava tulemustasude süsteemiga - mida mõõdad seda saad.

"Tühja ja mittevajaliku töö vältimise võimalikud variandid sõltuvad konkreetsetest olukordadest, aga kõigepealt tuleb need niiöelda üles leida ja kaardistada," rääkis Kaasik, kelle sõnul tihti osatakse "vilgas ja viljatu sebimine" kenasti muude tähtsate asjade vahele ära peita.

"Aga üldistades võin siiski öelda, et efektiivsuse tagavad hea töökorraldus ja läbimõeldud investeeringud, loomulikult on oma roll ka organisatsioonikultuuril.  Kui tööprotsessid üksipulgi ja tulemusest lähtuvalt lahti harutada ning selle järgi kogu edasine töökorraldus paika panna, ei tohiks mõttetutele asjadele enam kohta olla."

Kaasiku sõnul on kindlaim viis ebaefektiivsusesse kalduda muutunud olukordadele mitte reageerida, vaid jätkata nii nagu alati on olnud. "Kuna täna tunnetame kõik teravalt ka survet palkade tõusule, on mõistlik teha väike tasuvusarvestus ja võib-olla on nüüd juba tarvis ka rohkem investeerida, et tööjõu osakaalu vähendada," sõnas ta. "Efektiivsemaks saab süsteeme ka selge ja mõistetava tulemustasude süsteemiga - mida mõõdad seda saad. Kui boonuste teenimise võimalused ja igaühe roll selle mõjutamises on kõigile hästi selge, siis üldjuhul ka selle nimel pingutatakse ning töö on sellevõrra tulemuslikum."

 

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Ain Kivesti

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara