Hea teenindaja ei vabanda liialt ette ja taha

Konkursi Hea Teeninduse kuu eestvedajad Kaia ja Ketlyn tõid välja, et edukas teenindaja pole ette-taha vabandav, vaid pigem muretu ja mõõdukalt humoorikas ning alati valmis õppima.

Paistab, et parimad teenindajad on pigem muretud ja rõõmsameelsed, mitte liialt ette-taha vabandavad, mõõdukalt humoorikad, valmis tegema enamat kui nõuab ametikoht, astuma lisa samme ja tulema vastu keerukates situatsioonides.

Samuti on lahenditest tunda nende emotsionaalsus ja pühendumine, siiras tahe aidata ja valmisolek otsida lahendust ning proovima erinevaid variante kuni saabub see parim võimalik selles olukorras.

Edukad on teenindajad, kes elu liialt tõsiselt ei võta ning astuvad kliendile sammukese lähemale. Nende sulest ja mõtteist tulevad lahendid, mida nad ise tahaks kogeda kliendi rollis ning mida nad pakuksid oma lähedasematele sõpradele ja pereliikmetele. Hoolimine, tähelepanu ja kuulamine on võtmesõnad.

Parimad teenindajad on väga osavad inimtüüpide vahel laveerijad, nad haaravad lennult, kuidas kellelegi läheneda ning suudavad kiirelt luua kliendiga ühise keele. 

See eeldab teenindaja valmisolekut igas situatsioonis kohal olla – mõelda kaasa, olla eelarvamuste vaba ja mitte takistustele ja võimalikule läbikukkumisele vaid lahenduste leidmisele orienteeritud.

Parimad teenindajad on elukestvad õppijad - nad mõistavad, et neil on teistelt inimestelt palju õppida. Nad on avatud ja valmis vastu võtma, ning läbikukkumiste asemel pigem nägemas võimalusi kasvada ja areneda.

Osale arutelus

 • Sekretar .ee, Rivo Sarapik

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara