Kuidas rohkem müüa?

Et müüginumbreid suurendada, peab pakutav toode olema kvaliteetne ning ostuga kaasnevad protsessid kliendile mugavad.

ASi Bauhof Group turundusdirektor Britte Maidra sõnul ootab klient täna järjest enam läbimõeldud lahendusi, sh sortimendi valikul ja kaupade asetusloogikas. "Kiire elutempo eeldab seda, et poes on sidustooted lähestikku ning ostmine tuleb teha lihtsaks. Selle nimel me ka Bauhofis igapäevaselt töötame. Oluline on ka kaupluste optimaalne suurus ja hea asukoht," rääkis ta.

Lisades, et lisaks on olulisel määral suunanud oma tähelepanu meie lojaalsusprogrammile Meistriklubi. Analüüsides rohkem klientide ostusid ja eelistusi, suudame paremini ka sortimenti kohandada ning lisaks pakume lisaväärtust läbi koostööpartnerite.

"Ehkki Eesti on väike, ei saa müüa kõike kõigile, segmenteerimine ja suunatud pakkumised on olulisemad kui kunagi varem, klient hindab õiget pakkumist rohkem kui allahindlust tootelt, mida tal tegelikult vaja ei ole," sõnas ta.

"Reklaamikanalite osas teeme valikud sõltuvalt hooajast ning pakkumise sisust. Ei saa otseselt välja tuua, et mõni reklaamikanal oleks täielikult aegunud vms, vaid pigem sõltub see tõesti sõnumist, kampaania pikkusest ja klientidest, keda soovitakse kampaaniasõnumiga kõnetada. Ei ole mõeldav, et kõnetaksime Bauhof Aiaparadiisi klienti ja Bauhofist ehitusmaterjale ostvat klienti identselt.," selgitas Maidra.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara