Kuidas rohkem müüa?

Et müüginumbreid suurendada, peab pakutav toode olema kvaliteetne ning ostuga kaasnevad protsessid kliendile mugavad.

ASi Bauhof Group turundusdirektor Britte Maidra sõnul ootab klient täna järjest enam läbimõeldud lahendusi, sh sortimendi valikul ja kaupade asetusloogikas. "Kiire elutempo eeldab seda, et poes on sidustooted lähestikku ning ostmine tuleb teha lihtsaks. Selle nimel me ka Bauhofis igapäevaselt töötame. Oluline on ka kaupluste optimaalne suurus ja hea asukoht," rääkis ta.

Lisades, et lisaks on olulisel määral suunanud oma tähelepanu meie lojaalsusprogrammile Meistriklubi. Analüüsides rohkem klientide ostusid ja eelistusi, suudame paremini ka sortimenti kohandada ning lisaks pakume lisaväärtust läbi koostööpartnerite.

"Ehkki Eesti on väike, ei saa müüa kõike kõigile, segmenteerimine ja suunatud pakkumised on olulisemad kui kunagi varem, klient hindab õiget pakkumist rohkem kui allahindlust tootelt, mida tal tegelikult vaja ei ole," sõnas ta.

"Reklaamikanalite osas teeme valikud sõltuvalt hooajast ning pakkumise sisust. Ei saa otseselt välja tuua, et mõni reklaamikanal oleks täielikult aegunud vms, vaid pigem sõltub see tõesti sõnumist, kampaania pikkusest ja klientidest, keda soovitakse kampaaniasõnumiga kõnetada. Ei ole mõeldav, et kõnetaksime Bauhof Aiaparadiisi klienti ja Bauhofist ehitusmaterjale ostvat klienti identselt.," selgitas Maidra.

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara