Autor: Tiive Murdoja • 12. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juhiabid ootavad juhilt eelkõige mõistvat suhtumist

Sekretar.ee viis assistentide ja juhiabide seas läbi uuringu, selgitamaks välja, millised on kitsaskohad ja probleemid juhi ja juhiabi vahelises koostöös. Küsitlusest selgus, et juhtide ja juhiabide vaheline koostöö on valdavalt positiivne. Negatiivsena ei osanud juhiabid välja tuua ühtegi otseselt juhiga seotud probleemi.

Küsitlusest selgus, et juhtide ja juhiabide vaheline koostöö on valdavalt positiivne. Negatiivsena ei osanud juhiabid välja tuua ühtegi otseselt juhiga seotud probleemi.

Oma ootusena tõid juhiabid välja, et juht ja kolleegid tuleksid neile vastu, juhul kui on tarvis mõnikord töölt eemal viibida, kas siis haiguse tõttu või koolitusel osaledes.

Vestlusest juhiabidega selgus, et koostöö juhiga sujub ladusalt, kui:

• juht ei unusta juhiabi tunnustada hästi tehtud töö eest

• juht leiab aega, et head ideed, ettepanekud ära kuulata

• juht teavitab piisavalt täpselt juhiabi oma päevakavast ja tegevustest

• juht soosib, et juhiabi täiendaks end erialastel koolitustel

• juht arvestab juhiabi eraeluga ja vajadusel võimaldab töölt eemal viibimist (haigestumine, mured lastega seoses, koolis käimine jne)

Kui soovid tulla kuulama, kuidas toimub ladus koostöö ühe ettevõtte juhi ja juhiabi näitel, siis märkige ära endale kalendrisse 1. november! Äripäev ootab Teid sel päeval ühtaegu praktilisele ja emotsionaalsele konverentsile"Kuidas säästa juhti ja hoida iseennast"! 

Põnevad ettekanded ja praktilised töötoad annavad ülevaate:

a) kuidas juhtida juhti - eduka koostöö saladused

b) kuidas juhtida inimesi - infol on võim ja head suhted kullast kallimad

c) kuidas juhtida iseennast - aeg on raha ja eesmärke tuleb silme ees hoida

 

 

Täpsem info konverentsi kohta SIIT.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700