Ilmus Eesti esimene kommunikatsiooniajakiri!

Trükivalgust nägi Eesti esimene kommunikatsiooniajakiri Kaja. Eelkõige kommunikatsioonispetsialistidele ja juhtidele mõeldud erialaajakiri pakub kasulikku lugemist aga kõigile huvilistele.

Piret Mürk-Dubout ning avanumbri fookusteemaks innovatsioonikommunikatsioon.

Ajakirja peatoimetaja Annela Laaneotsa sõnul saab Kaja esimesest numbrist teada, miks innovatsioon, millele riik on pannud arengu vedurina suuri lootusi, pole ilma kommunikatsioonita võimalik. “Kogemusi innovatsioonikommunikatsiooni korraldamisest jagab kõrgeima lennuga Eesti päritolu kommunikatsiooniekspert, TeliaSonera asepresident Piret Mürk-Dubout. Valitsusasutuste ühtse logo saaga telgitaguseid avavast artiklist saab aimu, kas vaatamata üllastele plaanidele on riigi kuvandi kandjail lootust võidule pääseda nüüdisaegsusel või traditsioonidel,” tutvustab Laaneots.

Lisaks leiab esimesest numbrist intervjuu innovatsioonikommunikatsiooni rahvusvahelise eksperdi David Nordforsiga, Rain Kooli arvamusloo, kuidas kirjutada arvamusartiklit, Arko Oleski intervjuu Erik Puuraga, Kaja Tampere analüüsi suhtekorralduse keerulisest arengust, Vootele Päi artikli maailma mainekamatest ettevõtetest. Veel saab lugeda advokaat Indrek Ergma, kommunikatsiooniekspertide Raul Rebase, Aive Hiiepuu, Annely Adermanni, Küllike Heide, Kristel Abeli jt artikleid.

Ajakirja eesmärk on hoida lugejaid kursis kommunikatsioonivaldkonna trendide, uudiste ja uuringutulemustega nii Eestist kui ka kogu maailmast. Samuti hakkab ajakiri tutvustama Eesti ettevõtete kommunikatsioonijuhtumeid, millest üldsus muidu teada ei saaks. Just see peaks aitama ettevõtetel, poliitikutel ning teistel avaliku elu tegelastel õppida suhtlust avalikkuse ja meediaga ning mõista, kuidas kõiki sihtgruppe oma tegemistest teavitada.

Kaja järgmine, novembris ilmuv number keskendub peatoimetaja sõnul kommunikatsioonile Baltikumis ja Venemaal. “Kuna Venemaa kasvas tänavu juulis esmakordselt pea 20 aasta jooksul Eesti tähtsaimaks ekspordipartneriks ning paljud ettevõtted Eestis tegutsevad nn pan-Baltic, on kommunikatsioonijuhtide nõu, kuidas neis regioonides suhtlust korraldada, enamikule Eesti ettevõtjatest, kommunikatsiooni- ja turundusjuhtidest võtmetähtsusega,” rõhutab Laaneots.

Kaheksa korda aastas ilmuva ajakirja väljaandja on Äripäeva teabekirjastus koostöös Tallinna Ülikooli kommunikatsiooni instituudiga. Tellijad saavad ajakirja lugeda ka veebis aadressil: http://kaja.aripaev.ee

Osale arutelus

 • Kaire Uusen, Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

BVT PARTNERS otsib BÜROOJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

28. juuni 2018

Uudised

Teabevara