Ilmus Eesti esimene kommunikatsiooniajakiri!

Trükivalgust nägi Eesti esimene kommunikatsiooniajakiri Kaja. Eelkõige kommunikatsioonispetsialistidele ja juhtidele mõeldud erialaajakiri pakub kasulikku lugemist aga kõigile huvilistele.

Piret Mürk-Dubout ning avanumbri fookusteemaks innovatsioonikommunikatsioon.

Ajakirja peatoimetaja Annela Laaneotsa sõnul saab Kaja esimesest numbrist teada, miks innovatsioon, millele riik on pannud arengu vedurina suuri lootusi, pole ilma kommunikatsioonita võimalik. “Kogemusi innovatsioonikommunikatsiooni korraldamisest jagab kõrgeima lennuga Eesti päritolu kommunikatsiooniekspert, TeliaSonera asepresident Piret Mürk-Dubout. Valitsusasutuste ühtse logo saaga telgitaguseid avavast artiklist saab aimu, kas vaatamata üllastele plaanidele on riigi kuvandi kandjail lootust võidule pääseda nüüdisaegsusel või traditsioonidel,” tutvustab Laaneots.

Lisaks leiab esimesest numbrist intervjuu innovatsioonikommunikatsiooni rahvusvahelise eksperdi David Nordforsiga, Rain Kooli arvamusloo, kuidas kirjutada arvamusartiklit, Arko Oleski intervjuu Erik Puuraga, Kaja Tampere analüüsi suhtekorralduse keerulisest arengust, Vootele Päi artikli maailma mainekamatest ettevõtetest. Veel saab lugeda advokaat Indrek Ergma, kommunikatsiooniekspertide Raul Rebase, Aive Hiiepuu, Annely Adermanni, Küllike Heide, Kristel Abeli jt artikleid.

Ajakirja eesmärk on hoida lugejaid kursis kommunikatsioonivaldkonna trendide, uudiste ja uuringutulemustega nii Eestist kui ka kogu maailmast. Samuti hakkab ajakiri tutvustama Eesti ettevõtete kommunikatsioonijuhtumeid, millest üldsus muidu teada ei saaks. Just see peaks aitama ettevõtetel, poliitikutel ning teistel avaliku elu tegelastel õppida suhtlust avalikkuse ja meediaga ning mõista, kuidas kõiki sihtgruppe oma tegemistest teavitada.

Kaja järgmine, novembris ilmuv number keskendub peatoimetaja sõnul kommunikatsioonile Baltikumis ja Venemaal. “Kuna Venemaa kasvas tänavu juulis esmakordselt pea 20 aasta jooksul Eesti tähtsaimaks ekspordipartneriks ning paljud ettevõtted Eestis tegutsevad nn pan-Baltic, on kommunikatsioonijuhtide nõu, kuidas neis regioonides suhtlust korraldada, enamikule Eesti ettevõtjatest, kommunikatsiooni- ja turundusjuhtidest võtmetähtsusega,” rõhutab Laaneots.

Kaheksa korda aastas ilmuva ajakirja väljaandja on Äripäeva teabekirjastus koostöös Tallinna Ülikooli kommunikatsiooni instituudiga. Tellijad saavad ajakirja lugeda ka veebis aadressil: http://kaja.aripaev.ee

Osale arutelus

 • Kaire Uusen, Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara