1. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kust leida inspiratsiooni aktiivse kontori loomiseks?

Kampaania "Ole vormis!" raames on sellel sügisel võimalus esimesel 50-nel registreerunud ettevõttel kutsuda kontorisse spetsialist, kes korraldab teie ettevõttes Inspiratsioonipäeva.

Inspiratsioonipäev on Sinu ettevõtte võimalus teha 90-minutiline investeering oma töötajate heaolusse!

Inspiratsioonipäev = lühitreening + workshop

Lühitreening on ülesehitatud selliselt, et lahti saaksid võimeldud töölt tulenevad pingekohad. Osalemiseks ei ole vaja spordiriideid, vaid kõik tegevused on tehtavad igapäevastes kontoritöötajale mugavates riietes.

Workshopi käigus nuputame koos Teiega, kuidas tööpäevas leida aega võimlemispausideks ning kuidas kontoris olemas olevaid vahendeid kasutades ennast vormis hoida ja igapäevaselt pea selgeks võimelda!

Inspiratsioonipäeva maksumus on 1 euro iga osaleja kohta. Laekunud osalemistasudega toetatakse ideekonkursi “Meie aktiivne kontor“ auhinnafondi, kuhu praeguseks on kogunenud üle 300 euro.

Kutsujale kingitus!

Kontaktisikule, kes meie poole pöördub, on inspiratsioonipäeva toimudes kingituseks pakk Vitakur + (Q10 sisaldav bioaktiivsete ainete kompleks naistele) koos kosmeetika proovipakikestega ning pudeli Bon Aqua still veega.

Inspiratsioonipäeval osalemiseks täitke vorm www.olevormis.ee avalehel. Seejärel  võetakse Teiega ühendust ning lepitakse kokku ürituse toimumise aeg oktoobri või novembris.

Avalikud üritused – aktiivset tegevust puhkehetkeks

Lisaks on kõik huvilised oodatud osalema juba järgmisel nädalal avalikel lühitreeningutel EBSis (Estonian Business School’is) toimuva "Ole vormis!" nädala raames. Väljastpoolt EBSi tulijatele osalemine 1 euro.

Avalike ürituste treeningplaan ja rohkem infot leiab kampaania kodulehel: www.olevormis.ee 

„Ole vormis!“ on augusti alguses Katusetrennidega käivitunud kampaania, mille eesmärk on väheliikuvate kontoritöötajate tervislike eluviiside kujundamine.

Kampaaniaga püütakse propageerida puhkepausidel aktiivset liikumist, keskpäevast võimlemist ning teadvustada tervisliku liikumise ja toitumise tasakaalu tähtsust.

Kampaania peatoetaja on The Coca-Cola Foundation.

Täpse treeningplaani ja rohkem infot leiab kampaania kodulehel: www.olevormis.ee

Ja kui veel jäi inspiratsiooni väheks, siis tea, et puhkehetkel liikumine annab lisaks:

• Parema tuju

• Paranenud töövõime

• Tootlikkuse kasvu, kvaliteedi paranemise

• Parema õhkkonna tööl, vähem stressi

• Väheneb haiguspäevade arv ja samuti kulud

• Tervemad töötajad osalevad aktiivsemalt meeskonna töös

• Terved töötajad on enesekindlamad ja julgemad tegema ettepanekuid

• Veelgi parema maine

• Majandusliku kasu (ROI)

• Tulevikku vaadates, võimaluse aidata töötajal ennetada vähki ja muid elustiiliga seotud haigusi.

Autor: Kätrin Karu, Tiive Murdoja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700