Autor: Tiive Murdoja • 12. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme toimub inspiratsioonihommik ürituste korraldajatele!

Nõuandeid ja kogemusi tulevad inspiratsioonihommikule jagama Royal Service juht PRIIT MIKK, Nortal Eesti personalijuht KAIRI PAUSKAR ja Rahandusministeeriumi nõunik KERSTI SÕÕRUMAA.

Mõnikord oleks lihtsalt hea kuulda teiste ürituste korraldajate kogemusi, kuidas mujal ettevõtetes erinevaid sündmusi korraldatakse ning sellest innustust ja inspiratsiooni saada.

Just seetõttu otsustasime korraldada Teile inspiratsioonihommiku "Kuidas ettevõtte üritusest korraldada meeldejääv SÜNDMUS", mis toimub 25.oktoobril ja kus praktikud räägivad oma kogemustest, kuidas veel kihvtimalt ja erilisemalt erinevaid sündmusi korraldada.

Oma nõu ja kogemusi tulevad inspiratsioonihommikule heal meelel jagama Royal Service juht PRIIT MIKK, Nortal Eesti personalijuht KAIRI PAUSKAR ja Rahandusministeeriumi nõunik KERSTI SÕÕRUMAA.

INSPIRATSIOONIHOMMIKU KAVA:

9.00-10.00 HINGEGA ÜRITUSEDRoyal Service juht PRIIT MIKK

Priit räägib sündmustest, millel on hing sees. Ettekande käigus saab kuulaja vastused küsimustele: mis on üritusturundus ja kuidas see erineb peokorraldusest; miks kasutada eriüritusi kommunikatsiooni vahendina; kuidas kaasata töötajaid; mida teha, et üritusest saaks meeldejääv sündmus.

10.00-11.00 ÜRITUSTE OLULISUS ETTEVÕTTE KULTUURI EHITAMISELNortal Eesti personalijuht KAIRI PAUSKAR

Kairi jagab Nortali kogemusi, milliseid üritusi on nende ettevõttes korraldatud. Tutvustab, miks üldse on vaja nii palju üritusi korraldada, ning mis on ürituste roll ettevõtte kultuuri ehitamisel. Jagab Nortali kogemust, mida peaks ürituste korraldamisel tegema ettevõte ise ja mida võiks tellida üritusturundus ettevõtetelt. Ettekande jooksul tuuakse näiteid väga erineva eelarvega ürituste korraldamisest ja veel palju detaile, mis ühe suurepärase ürituse korraldustöö juurde käib.

11.00-11.30 MEELEOLUKAD JA MEELDEJÄÄVAD KUTSED

Rahandusministeeriumi nõunik KERSTI SÕÕRUMAA

Kutse on osa kirjavahetusest, mis kuulub pidude, konverentside, vastuvõttude juurde. Kutse on ka etiketikaart, kust külaline saab teada, millisele üritusele teda on kutsutud. Milline kutse õhutab ootust ja milline kutse jääb pelgalt trükitud paberiks? Milliseid trükiseid on sündmuse jaoks veel vaja?

11.30-12.00 INSPIREERIV RINGKÄIK NORTALI KONTORIS

Kõiki osalejaid ootab pärast hommikuseminari põnev majakülastus Nortali kontoris, mis on omaette inspiratsiooniallikas.

Inspiratsioonihommik toimub 25.oktoobril Nortal Eesti ruumides, aadressil Lõõtsa 6C. Osalemistasu on 59 eurot + km. 

* Kuna ruumi suurus on Nortalis piiratud, siis veel on ruumi vaid paarile registreerujale.

Osalemiseks registreeruge veebivormil SIIN või kirjutage [email protected] .

NB! Kui Teile tundub, et sellist inspiratsioonihommikut võiks soovitada ka kolleegile või mõnele heale tuttavale mujalt ettevõttest, siis saatke talle see info kindlasti edasi. 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700